Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA

Muškarac i žena optuženi za višestruko spolno zlostavljanje djeteta

pedofilija
Ilustracija/Davor Plukavec/Pixsell
24.02.2021.
u 07:50

Prema optužnici, terete se da su od svibnja 2019. do 26. studenog 2019. ta djela počinili, kako kaže tužiteljstvo, u jednom mjestu i u jednom gradu

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podiglo je optužnicu protiv žene (38) i muškarca (55) koje terete za  višestruka teška kaznena djela spolnog zlostavljanja i seksualnog iskorištavanja djeteta.

Prema optužnici, terete se da su  od svibnja 2019. do 26. studenog 2019. ta djela počinili, kako kaže tužiteljstvo, u jednom mjestu i u jednom gradu. Zbog zaštite žrtve, kao i uvijek u ovakvim situacijama, o podizanju optužnice izvješćeno je bez navođenja ikakvih detalja pa se ne zna jesu li zlostavljano dijete i optuženici rodbinski povezani te koliko godina ima dijete. 

Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da se 55-godišnjaku produlje mjere opreza koje su u određene zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije