Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJAN IZGUBIO NADZOR

Muškarac (43) u Vardarcu sletio u kanal i na mjestu poginuo

kanal
Foto: Krunoslav Petrić/Pixsell
1/4
15.04.2010.
u 21:01

Pola sata prije nesreće policija je zaustavila vozača te mu u krvi izmjerila 1,30 promila alkohola.

VARDARAC - U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 18.20 sati u baranjskom Vardarcu poginuo je 43-godišnji muškarac. Vozeći svoj mercedes 43-godišnjak je u ulici Šandora Petefija ispred kućnog broja 155 izgubio nadzor nad vozilom, sletio u odvodni kanal, udario u betonski most te na mjestu poginuo. Vozio je iz smjera Kneževih Vinograda prema Bilju.

Samo pola sata prije prometne nesreće policija ga je zaustavila na području Baranje te mu u krvi izmjerila 1,30 promila alkohola.

- Naši su ga službenici isključili iz prometa, a on je rekao kako će nazvati prijatelja da dođe po njega te je to i učinio nakon čega su naši službenici otišli s mjesta gdje su ga zaustavili - kazala nam je glasnogovornica Policijske uprave osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Međutim, kada je policija otišla muškarac ipak nije ostao čekati prijatelja već je ponovno sjeo u autobomil i zaputio se prema Bilju. Na putu je stradao, a nesreći je očito kumovao alkohol.

Komentara 4

KA
karlito
22:39 15.04.2010.

e sad će dečki nadrljat,trebali su sačekat da dođe dotična osoba po njega ili izdat nalog za premještanje vozila koji je izašao sa novim zakonom a nikad nije sproveden u stvarnosti.Nije ni prvi ni zadnji slučaj,da se tako nešto dogodi,ali poslije su uvijek policajci na golu,pogotovo kad čovjek nastrada na ovakav način.

TU
Tupislav
03:06 16.04.2010.

Zar nije policijski posao da nas stite od samih sebe ?

ME
meri
08:35 16.04.2010.

On je sam kriv kad več nešto popio više se ne vozi,ali i policija koja je mogla uzeti ključeve i auto do drugog dana dok se ta pijanica otrijezni i zaštititi druge ljude ali srečom nije nitko drugi stradao neg taj pijanac,Bog mu sve jedno oprostio sve grijehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije