Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'protuhrvatska vlast'
Povratak na članak

MUP odgovorio na Košićev poziv na Božinovićevu ostavku

Jedini kriterij za postupanje policije su važeći zakonski propisi Republike Hrvatske, navodi MUP

Komentari 92

DU
Deleted user
19:44 09.08.2017.

Mene je uznemirio englez Stubbs svojom objavom na društvenim mrežama dok je poručivao našem kardinalu Bozaniću neka krepa i da je kurvin sin. Prestrašno! Stubbs je član nacionalnog vijeća za znanost, visoko obrazovanje i tehnološki razvoj. Ako takva osoba može ostati ne okrznuta od odgovornosti izrečene mržnje, tada možemo konstatirati da je politika koja se vodi nenarodna, veleizdajnička i da će nastaviti razarati hrvatsku tradiciju, vjeru, obitelj. Tu će Marko Perković prvi platiti, naravno ako mi kao narod ne zaštitimo svoje svetinje, a narod je ipak velika većina spram ove šake jada koja nas izluđuje i raseljava!

VL
Avatar alien79
alien79
19:36 09.08.2017.

Zvijezda i Titina armija su sravnili Vukovar, Gospić, Osijek ili Dubrovnik, pobili preko 400 djece a antifašisti nesmetano veličaju navedene simbole i "vampirišu" po Komrovcu ili Srbu. Hrvatska je pravno retardirana zemlja.

VL
Avatar Django
Django
19:27 09.08.2017.

A ništa, prelazimo opet na "ustani bane". A ako i to zabrane trebati će opet dokazivati spremnost.

VL
DU
Deleted user
19:09 09.08.2017.

Još jednom hvala vojnicima HOSa koji su razbili srpsko jugoslavenske koljače i spasili Bihać od još jednog genocida !

VL
DH
dalibor.hren
19:15 09.08.2017.

Zanimljivo da policiji nismo smetali u periodu od 90 do 95!?

VL
BL
bljak007
19:46 09.08.2017.

Zar zakonski propisi vrijede svugdje, samo ne u Borovu selu, Isticanje Šoškočaninu, šajkače na grobljima,itd. itd. Ah da tamo su srpski milicajci.

VL
BE
beitsche
19:11 09.08.2017.

Biskupe hvala sto imas hrabrosti zauzeti se za one koji su nas oslobodili od velikosrbske agresije a danas ih se proganja.

VL
KO
konijama17
19:48 09.08.2017.

vidi ovih jada srbocetnickih nisu tako cvrkutali devedesetih. Vama gospodo vrata su sirom otvorena da odete iz lijepe nase.Mi hrvati uvijek cemo za dom spremni biti. I nista loseg u tome nema.

VL
DU
Deleted user
20:13 09.08.2017.

Danas je pozdrav Za dom spremni ustaski pozdrav,sutra ce kuna biti ustaski novac,a prekosutra ce Hrvatska drzava biti ustaska drzava.Pametnom sve jasno.

VL
PO
pozornik66
19:25 09.08.2017.

Ustavni sud je donija odluku prošle godine da je ZDS kažnjiv, odluka koja je tiho izglasana i skrivana od naroda je provedena u djelu na slavlju Oluje. Sramotan čin je napravija ustavni sud a policija samo radi svoj posa. Biskupp bi to triba znat, zakon je promjenjen u cilju maltretiranja hrvatskih domoljuba i svih nas hrvata da pokažu svjetu kako smo mi fašisti i nacisti . Peta kolona je najveće zlo hrvatske i lustracija je jedina opcija

VL
DU
Deleted user
22:54 09.08.2017.

Naravno da je biskup u pravu. Normalna država vodi brigu o svim građanima pa i o svojim stvarateljima. Ako je jedna Švicarska uredila pametno, da jedan dan u tjednu ili mjesecu nisam siguran, stariji od mislim 60 godina mogu preko radija naručiti neke nacionalističke pjesme iz njihovog života, onda naša, ako je naša vlast, to također može regulirati, isto barem za Dan pobjede, za one koji su se pod tim pozdravom borili i nisu bili rođeni u drugom svjetskom ratu. Čudi me da nitko tako revno ne reagira na skraćeni naziv hrvatske državne Firme APIS, (vidi Wikipediju Dragutin Dimitrijević -Apis)tvorac četničkog pokreta. Nažalost oni koji su započeli rat, opet guraju Srbe prečane, Jugose i Antife da rade za njih iako su ih uvijek do sada gurnuli i ostavili na cjedilu, a oni uživaju daleko od njih sa novcima u američkim bankama. Ti isti koji sada viču u Kninu, stvorili su im državu abolirali su ih, daju im mirovine,pustili su ih da sudjeluju u vlasti države koju su željeli uništiti i još i dalje slušaju one koji su ih gurnuli i krivi za svakog poginulog.

VL
KO
kodifan
23:10 09.08.2017.

košić...dno dna katoličke crkve

VL
ME
Meter
20:06 09.08.2017.

Samo dosljedno provoditi zakone i propise, jednako postupati prema svim građanima koji ih krše

VL
ST
story
21:25 09.08.2017.

što je vama u policiji pa zar mislite da su za dom spremni izvukli iz engleskoga jezika i da su ustaše nastale samo zato da bi ubijali srbe ,dajte se malo osvrnite oko sebe od 1918 godine srbi počinju zatirati hrvatsku naciju ubijaju političke vođe hrvata a u selima sa većinskim srbskim stanovništvom nije se smjela nositi hrvatska trobojnica u javne službe se zapošljavalo samo srbska nacionalnost .za vrijeme drugog svjetskog rata hrvati su osnovali svoju državu koja je bila dijelom okupirana od talijana ostalo od njemaca za svoj opstanak hrvati su se morali boriti na način da su pomagali one koji su im obečavali opstanak pa su tako prilazili i komunistima koji su ih na najgrublji način prevarili izdali i dobar dio poubijali .u domovinskom ratu srbi su opet pokazali svoju opasnu ćud četiri godine su haračili hrvatskom i iživljavali se na golorukom narodu a kada su dobili po tamburi onda cvile i kukaju kako su im za sve krive ustaše ,ma dajte se uozbiljite jer kada opet napadnu tko će vas braniti a ako mislite da neće varate se ......

VL
VA
vadis
01:56 10.08.2017.

Zakon se mora postivati i sprovoditi. Ako je netko bio branitelj svaka cast, ali, ako krsis zakon moras odgovarati. Ovaj biskup nema puno veze s naukom Isusa Krista.

VL
KO
konijama17
21:43 09.08.2017.

vidi ovog ribnika pardon hocu reci cetnika hahaha govno

VL
DA
davnor
21:01 09.08.2017.

Kad su tako ažurni što nisu reagirali na kriminal u agrokoru ili naprimjer na hribara koji je našim novčem financirao četnički film i ocrnio branitelje u koje se vlast zaklinje.

VL
LI
lima83
08:26 10.08.2017.

Što se MUP ima opravdavati nekom Košiću. Tko je taj lik uopće? Neko piskaralo koje je potpuno zalutalo u svećenstvo. Žalim ljude koji moraju slušati njegove propovijedi, koje nemaju nikakve veze sa Isusovim naukom.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
06:48 10.08.2017.

Za Hrvatsku (dom) sam bio spreman kad je tribalo, a bit ću opet kad god zatriba dok sam živ. Bez uzvika "Za dom spremni" mogu živit, imam puno važnijeg posla. Uzgred, zanima me što bi o spomenutom uzviku rekli Izraelci.

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
20:01 09.08.2017.

Marko je reko za DOM...a publika rekla SPREMNI....cudno kako je MUP odma nakon Presjednicine izjave i napravio prijavu ....Barbi je napomenula MUP...jel tako..

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.