Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobili informaciju od Vlade i Ministarstva

MUP prikuplja informacije o incidentima protiv bugarskih državljana

policajac
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
27.05.2021.
u 14:33

Premijer Andrej Plenković u srijedu je, također ne navodeći detalje, rekao novinarima da su incidenti protiv bugarskih državljana u Hrvatskoj zabilježena nakon izjava predsjednika Zoran Milanovića o Bugarskoj na Brdu kod Kranja

MUP je u četvrtak potvrdio da prikuplja informacije o protupravnom ponašanju na štetu troje bugarskih državljana nakon što ih je o tome informirala vlada slijedom obavijesti bugarske veleposlanice u Hrvatskoj.

"Ministarstvo unutarnjih poslova zaprimilo je informaciju od Vlade RH i Ministarstva vanjskih i europskih poslova, slijedom obavijesti od bugarske veleposlanice u Hrvatskoj, u kojoj se navodi da je troje bugarskih državljana oštećeno protupravnim ponašanjem od strane drugih osoba.

S tim u vezi, policija prikuplja sve relevantne informacije kako bi mogla poduzeti daljnje mjere i radnje iz svoje nadležnosti", izvijestio je MUP, ne navodeći o kakvim je protupravnim ponašanjima riječ.

Premijer Andrej Plenković u srijedu je, također ne navodeći detalje, rekao novinarima da su incidenti protiv bugarskih državljana u Hrvatskoj zabilježena nakon izjava predsjednika Zoran Milanovića o Bugarskoj na Brdu kod Kranja.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
16:14 27.05.2021.

Ma naravno, treba nas posvađati sa onima sa kojima nije za vrijeme premijerskog mandata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije