Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA OVE GODINE

Hrvatska će ući u schengensku zonu prije Bugarske i Rumunjske

Andrej Plenković
JOHANNA GERON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.05.2021.
u 09:19

Hrvatska je ispunila tehničke uvjete i sad slijedi politička odluka, odnosno potpora svih država članica

Ključne riječi

Komentara 79

Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:35 27.05.2021.

Treba napokon napraviti pravu granicu izmedju EU i Balkana! Mislimo da i sve drzave clanice EU to polako uvidjaju, posto se srbijanci sve vise odvajaju od EU, te se stavljaju na stranu Rusa, a BiH na stranu muslimana i Arapa!

Avatar essek22
essek22
09:31 27.05.2021.

Polako ali sigurno..idemo tamo gdje nam je mjesto, ne s ovim ostalim na zapadnom Balkanu nego među najrazvijenijim i najkulturnijim nacijama.

Avatar southman
southman
09:34 27.05.2021.

Hrvatska sigurno ulazi jer je to interes svih. U Sloveniji je sada Janša, nadalje Nijemci, Poljaci, Česi, Mađari, Slovaci žele na Jadran bez graničnih prepreka, Nizozemci su dobili Riječku luku, još ako smo odabrali a izgleda da jesmo Francuske Rafale sve je riješeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije