Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbijena

MUP: Margarita može dobiti vozačku sa slikom bez hidžaba

\'margarita01_nnn_unu_221010\'
26.10.2010.
u 15:26

Na fotografiji za vozačku dozvolu ne može imati maramu na glavi, kazala nam je glasnogovornica Policijske uprave u Puli Gordana Ostović.

PULA - Nadležni odjel MUP-a uputio je Policijskoj upravi rješenje zahtjeva 18-godišnje Puljanke Margarite Bajrami da na vozačkoj dozvoli ima fotografiju s maramom odnosno  hidžabom na glavi.

- Rješenje se poziva na članak 6, stavke 1 i 2 Pravilnika o izdavanju vozačkih dozvola, a govori i u prilog tome da smo u našoj Policijskoj upravi ispravno postupili. Dakle, na fotografiji za vozačku dozvolu ne može imati maramu na glavi  - kazala nam je glasnogovornica Policijske uprave u Puli Gordana Ostović.

>>Margarita: Ne daju mi vozačku jer sam se slikala s maramom na glavi

Na Facebooku je ovih dana bilo pokrenuto pravo lobiranje za Margaritin hidžab. Već je u petak  otvorena stranica “Podrška Margariti Bajrami“ koja je do ponedjeljka u 14 sati okupila 1894 osobe koje podržavaju zahtjev 18-godišnje Puljanke.

Komentara 313

BK
bez_komentara_2
20:52 26.10.2010.

To je samo preseravanje i ništa drugo!

MA
Markoc
21:07 26.10.2010.

@commentator Daj mi objasni ak smo svi jednaki pred zakonom zašto onda ja nemogu imat šešir.

Avatar arcanius
arcanius
16:49 26.10.2010.

anarhijaaaaaaaaaaa :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije