Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije inspekcije

Mudrinić sam srušio dio svojih nelegalnih konstrukcija na Žutu

'22.01.2013., Hotel Westin, Zagreb - Okrugli stol na temu Razvoj sektora tehnologije, medija i telekomunikacija u Hrvatskoj i regiji. Ivica Mudrinic, T-HT.   Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
31.01.2013.
u 22:18

Nakon bezuspješnog pokušaja legalizacije dvaju ilegalnih objekata izgrađenih u zaštićenom krajoliku, Mudrinić je odlučio preduhitriti najavljenu inspekciju

Kada je ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš 17. siječnja izjavila da će inspekcija otići na kornatski otok Žut te izvidjeti nelegalno izgrađene objekte na imanju predsjednika Uprave HT-a Ivice Mudrinića, nije znala da je on sam dan ranije iste srušio.

Piše o tome HRT koji navodi da je nakon bezuspješnog pokušaja legalizacije dvaju ilegalnih objekata izgrađenih u zaštićenom krajoliku, Mudrinić odlučio preduhitriti inspekciju.

- Nakon obavljenih dodatnih konzultacija s više stručnjaka, čija se mišljenja nisu u potpunosti podudarala, kako ni potencijalno nešto ne bi moglo biti sporno, demontirao sam dio montažnih nadstrešnica na obiteljsko-poljoprivrednom gospodarstvu koje imam na otoku Žutu - priopćio je Mudrinić koji preostale objekte oko maslinika i vinograda želi legalizirati.

Više pročitajte ovdje.

>>'Kontrola Mudrinićevih objekata nije izvršena zbog lošeg vremena'

Komentara 15

CV
crna vrana
22:47 31.01.2013.

Sve patente koje je iz Kanade donio su patenti na hlaćama rekao je svojevremeno za Mudrinića ex-prezidente Stipe. Međutim, sada tek otkrivamo da je ipak nešto patentirao- Mudrinićeve Potjemkinove krovove na željeznim konstrukcijama kako bi ih kako gotove kuće lažiraorao za orto-foto snimke otoka Žuta. Time je htio nasamariti pravnu državu glede legalizacije ničega što bi naknadno moglo postati nešto-naselje vila. Pokazao se tako naobičnijim muljatorom i prevarantom. I takav nam svakodnevno s ekrana docira o gospodarskim potezima vlasti i savjetuje predsjednika, kojemu je svojedobno hodočastio s još jednim muljatorom s hrvatske dalekovidnice. STRAVA !

BA
barjak
22:57 31.01.2013.

Covjek samo pokusava izbjeci pozornost javnosti posto ima jako veliku mocvaru i mnogo toga bi izislo na vidjelo. Ovim potezom izbjegava kolateralnu stetu. Jako mudar potez kao i drugi sa kojima je drzava postala samo nesto siromasnija.

SA
Savjest
22:29 31.01.2013.

Evo nam još jednog Ćesića-Rojsa. A kad svi postupimo kao Ćesići-Rojsi moći ćemo krenuti u izgradnju Hrvatske još - po ne znam koji put - od početka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije