Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U ZAGREBU

Mrtav muškarac pronađen u toaletu javne garaže na Kvaternikovu trgu

garaža
05.01.2015.
u 10:49

Identitet muškarca zasad je nepoznat, ali navodno je riječ o muškarcu od pedesetak godina

Mrtvog muškarca u toaletu javne garaže na Kvaternikovu trgu u Zagrebu noćas oko 1.40 sati pronašao je zaposlenik tvrtke koja održava zahode. Identitet muškarca zasad je nepoznat, ali navodno je riječ o muškarcu od pedesetak godina.

Na tijelu nisu vidljive ozljede koje bi upućivale na nasilnu smrt, priopćila je zagrebačka policija. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će se utvrditi točan uzrok smrti.

- Kolegu koji je radio noćnu smjenu zabrinulo je što muškarac dugo ne izlazi iz WC-a pa je otvorio vrata i ugledao muškarca kako sjedi i ne miče se. Pored sebe je imao neke vrećice - ispričala nam je zaposlenica M-com usluga, tvrtke koja održava gradske javne zahode. Kazala je da je njezin kolega Vlado L. koji u tvrtki radi oko mjesec dana, o pronalasku mrtvog muškarca obavijestio radnika Zagrebparkinga. Odmah su zajedno pozvali policiju koja je očevid obavljala naredna dva sata. Zaposlenici javnog zahoda sumnjaju da je preminuli muškarac jedan od beskućnika koji su se noću skupljali u garaži.

- Nekad dođu tu noću da se ugriju, obave higijenu, obriju se. Što ćete, teško im je, ne bi oni to tu radili da ne moraju - iskrena je čistačica koju smo zatekli u jutarnjoj smjeni. Kaže da se sličnog slučaja otkad radi na tom radnom mjestu ne sjeća.

>> Na obali maksimirskog jezera pronađen leš

>> Pronađen mrtav muškarac u stanu u Kuzminečkoj ulici

Komentara 1

XN
xnet0822
15:30 05.01.2015.

Ako je Ž.M., možemo konačno odahnuti ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije