Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Mršić osniva novo gradsko poduzeće, oporba se protivi

Gradska poduzeća služe samo za rješavanje kadrovskih pitanja - tvrdi šef kluba vijećnika HDZ-a i HSS-a Stanislav Biondić

Komentari 6

ZM
zmarko6
07:48 08.03.2011.

da, idemo dalje, ali kamo: nova firma - novi kredit, bolje da je uvel prirez i gotovo, jer ovak nema kraja koprivnicki suker - kredit je rjesenje za sve!?

VL
Avatar tkozna
tkozna
15:41 07.03.2011.

Podržavam inicijativu da se osnuje DOO. Tako će se moći utvrditi poslovanje i ciljevi te sve što je potrebno da se spriječe kradje. Grupe stručnjaka su dobre ali nema odgovornosti u trošenju sredstava. Sta bi rekao Biondić da se formiraa grupa stručnjaka i da upravljaju Belupom, jelde da bi bilo smiješno ako ne i glupo!

VL
Avatar pretorijanac
pretorijanac
22:42 07.03.2011.

Samo da drug Mršić u to svoje \"preduzeće\" ne postavi ono lokalno, bivše JNA oficirsko grlo, koje je trčkaralo oko njega prigodom primopredaje koprivničke vojarne.

VL
ĐP
đuro_palica
00:42 08.03.2011.

hdz i hss bi malo \"kadrovirao\" po svojem ??? kao u\" slučaju - Jug\" ? ... što smo od njih dobili osim obećanja ??? niti brzu cestu, niti drugi kolosjek... sa Mršićem ipak \"idemo dalje\"...

VL
SL
slatkica
08:37 08.03.2011.

Ne želim ulaziti u rasprave treba li nova firma ili se moglo sve to u okviru Trga, no zanimljivo mi je da se govori o sveučilišnom kampusu a djelatnosti firme su: djelatnosti upravljanja i održavanja građevina, poslovanje nekretninama, opremanje objekataa opremom i namještajem, djelatnost zapošljavanja, gradski i prigradski kopneni prijevoz putnika, djelatnost iznajmljivanja i davanja u zakup, proizvodnju filmova, videofilmova i televizijskog programa, djelatnosti snimanja zvučnih zapisa i izdavanja glazbenih zapisa, promidžbu (reklama i propaganda) i istraživanje tržišta, kupnju i prodaju robe, pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane, pripremanje i usluživanje pića i napitaka, pružanje usluga smještaja i catering, uzgoj jednogodišnjih i višegodišnjih usjeva te sadnog materijala i ukrasnog bilja, kao i pomoćne djelatnosti u poljoprivredi i djelatnosti koje se obavljaju nakon žetve usjeva. Puno toga mi sad više nije jasno.

VL
AB
abendblatt
21:02 08.03.2011.

Mrsic je otvorio radno mjesto Ledinskom, zaduzio je neke ljude u DORHU, ko je sada na redu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.