Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike

Mršić: Država je privatnicima kupila vozila i platila radove

mrsic
Marijan Sušenj/Pixsell
16.04.2011.
u 18:01

Zvonimir Mršić u Bjelovaru optužio vladajuće zbog bjelovarsko-podravskog ipsilona.

Istupajući kao član predsjedništva stranke na konvenciji županijskog SDP-a u Bjelovaru Zvonimir Mršić, saborski zastupnik i gradonačelnik Koprivnice dotakao se i svoje, u posljednje vrijeme; omiljene teme izgradnje auto-ceste, takozvanog bjelovarsko-podravskog ipsilona.

Podsjećajući da mu vladajući unatoč njegovu traženju nisu željeli pokazati ugovor između investitora Hrvatskih auto cesta i izvođača radova, pravdajući to poslovnom tajnom, kazao je da je ipak svojim kanalima dobio ugovor i pregledavajući ga shvatio zašto ga kriju od javnosti.
 
- U ugovoru stoji da će izvođač radova za obavljanje nadzora nad gradilištem kupiti ukupno četiri vozila investitoru, dva za dionicu prema Bjelovaru i dva za onu prema Koprivnici, ukupne vrijednosti oko 2,5 milijuna kuna – tvrdi Mršić napominjući da  nema nikakve logike da Hrvatske auto-ceste podižu kredit koji će u konačnici otplaćivati hrvatski građani da bi platile izvođaču radova vozila koja i sami mogu kupiti a pritom već imaju svoj vozni park.

Tvrdeći da je to tek jedan od razloga zašto se krije ugovor i da ih vjerojatno ima još čitav niz drugih, Mršić ističe da je
skandalozno i to da je ugovor sklopljen prije nego se uopće zna gdje je trasa auto-ceste, prije nego imamo troškovnike i prije nego imamo glavni izvedbeni projekt. Tvrdeći da je sve samo jedna velika fikcija Mršić poziva vladajuće da to demantiraju ako uopće imaju za to argumente.

Komentara 24

OB
-obrisani-
20:07 16.04.2011.

pala je Kalmeti sjekira u med.......pažnja je usmjerena na generale...a on pere li pere

OB
-obrisani-
19:32 16.04.2011.

Nemam rijeci,....samo znam da ce Vlada i ministri ostati na vlasti kao da se nista nije dogodilo. Branitelji ce protestirati zbog necega,.....ali nikad nece zbog pljacke i 340 000 nezaposlenih. To njih ne interesira.,.....nabijem.

YO
yocko
20:28 16.04.2011.

gospodine Mršiću dali znaš da ti je gazda u Koprivnici državnim institucijama M. BENKO da on vedri i oblaći samo dok treba mafijaše spašavati a ne samo u KC. već i u cijeloj županiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije