Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Enigmatika

Možete li riješiti sve križaljke?

Shutterstock
18.07.2022.
u 14:59

Pronađite Ljetni enigmatski specijal na 68 stranica po cijeni od 15kn

U vrijeme kada većina provodi puno vremena ispred ekrana, za vas smo pripremili rješenje s kojim ćete odmoriti vaše oči, ali ujedno i potaknuti rad vaših moždanih vijuga.

Ako vas veseli naša Enigmatika petkom, a već u subotu ste riješili sve mozgalice za vas smo pripremili posebnu ponudu. Za sve ljubitelje križaljki ovoga puta napravili smo Ljetni enigmatski specijal na 68 stranica! Pripremite se za hrpu križaljki, zagonetki, ispunjaljki, sudokua, talijanki, strpljivki, osmosmjerki...

Jeste li znali da križaljke čine vaš mozak mlađim?

Savršen način za opuštanje, ali i vježbanje vaših moždanih vijuga!

Možete li ih riješiti sve?

Enigmatski specijal na kioscima pronađite u slobodnoj prodaji po cijeni od 15 kn.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije