Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sadašnja neizvjesnost nema rok trajanja
Povratak na članak

Može li Plenković krivnju za sve u Hrvatskoj pripisati isključivo Milanoviću?!

Sukob između šefa Vlade i šefa države počinje od toga da je premijer stranački čovjek i da je vezan tim kriterijima. Predsjednik je nadstranačka ličnost: da bi mogao zastupati sve građane, mora se osloboditi (vidljivih) stranačkih stega

Komentari 98

NE
Neo001
10:19 01.11.2020.

Komunjara Galić je još gore zlo od slučajnog. Taj zlotvor je od HR-a napravio JRT, očistio je od svih hrvatskih novinara i djelatnika a postavio jugo-srpsku bagru koja još i danas terorizira hrvatski narod a mi smo to smeće prisiljenini plaćeti pod ovrhama.

VL
Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
07:32 01.11.2020.

Jedina krivnja je što niko ne kaže istinu previše je ljudi na državnom proračunu, a političari su preplaćeni i žive ko plemstvo.

VL
DU
Deleted user
07:21 01.11.2020.

Ugledah naslov za dobro jutro ""Može li Plenković krivnju za sve u Hrvatskoj pripisati isključivo Milanoviću?!"" i prva misao, bivsi rezimski novinar dosljedan svojim idealima, brani istog sebi na sliku i priliku!! I naravno nisam falija.

VL
Avatar Caroline
Caroline
09:12 01.11.2020.

I Kolinda je na prvi dan preuzimanja predsjedničke funkcije pozvala Milanovića na Pantovčak na kavu pa zauzvrat od njega (u tom trenutku bez razumljivog razloga- osim povrijeđene taštine), dobila tvrdu kohabitaciju...Zašto sada prigovarati Plenkoviću kad je sasvim razumljivo da nakonon Milanovićeva pljuckanja po njegovoj majci nije jednostavno prihvatiti Zokijev mir, mir nitko nije kriv?

VL
AT
ATG
08:03 01.11.2020.

Teško je do kraja pročitati ovaj pamflet. Treba se malo sjetiti ponašanja Milanovića kao Premijera prema Kolindi kao Predsjednici i odbijanja rukovanja. Također treba se prisjetiti i njegove kampanje za parlamentarne izbore na kojima je izgubio. On je osoba koja je uličarsko ponašanje i govor uvela u politiku. Fuj.

VL
OP
optrt
09:00 01.11.2020.

Drug Galić u akciji obrane, druga Milanovića.

VL
DU
Deleted user
09:45 01.11.2020.

Necuveno, Mijicevi roboti ljuta "desnica", brani ovog rezimskog novinara , svaku nedjelju kada pise pamflete, a traze stalno kao "lustraciju" starog kom. kadra??

VL
DU
Deleted user
08:25 01.11.2020.

Tranzicija ud_baša u vlasnike nekretnina, kompanija i menadžment je jedina tranzicija koja je uspješno provedena u Hrvatskoj.

VL
MV
mvidi
07:16 01.11.2020.

Pa naravno da moze ali samo svojim tupavim glasacima jer oni misle da Milanovic vodi ovu drzavu a ne premijer ovce je lako voditi....

VL
DU
Deleted user
07:31 01.11.2020.

Osim zabavljanja sa koronom vlada nije ništa napravila bitno od početka za državu

VL
ZV
Zvjerko1
07:25 01.11.2020.

Ova Vlada ne preizima odgovornost nizašto! Virus im je kriv za nesposobnost ravnatelja doma za starije u Splitu, Milanović im je kriv za govor mržnje desnice, narod im je kriv za širenje virusa, premijer ne zna ništa o kriminalu u državi, nema pojma što mu rade državni tajnici i ministri.... Vlada koja nije spremna preuzeti odgovornost za stanje u državi je loša vlada.

VL
Avatar salaso
salaso
08:57 01.11.2020.

Kakva konstrukcija."Može li Plenković krivnju za sve u Hrvatskoj pripisati isključivo Milanoviću?!".....Pa nije obrana od Milanovićevih trumpovskih napada na Plenkovića prema njemu isključivo postavljanje teza o njegovoj jedinoj krivnji u Hrvata.....kakva konstrukcija..kakvo žuto novinarstvo...

VL
DU
Deleted user
08:32 01.11.2020.

Neobičan naslov. Zašto bi Plenković uopće želio bilo što pripisivati Milanoviću, osim možda provokacija koje traju već tjednima? Čisti pamflet koji pokušava izjednačiti predsjednikovu agresiju i Plenkovićevo odustajanje od nepotrebnog cirkusa s istim predsjednikom koji se odnedavno potpuno gubi i neprekidno je na rubu ekscesa.

VL
WP
W_P38
09:32 01.11.2020.

...hm, a što reći o osobi, koja policijski sat i ostale mjere, naziva "ustaškim" i "staljinističkim"... a sutra kad dođe u posjet državnicima, čije vlade upravo sada to poduzimaju... znate, ja sam "slučajni" i predsjednik "slučajne" države... "nije mi išlo u privatnom biznisu, pa eto me opet u politici..." he, he... slučajno...

VL
Avatar southman
southman
08:18 01.11.2020.

Koji pamflet !

VL
DV
Dvogrlo
17:44 01.11.2020.

Dragi moji Hrvati, zamislite samo kako bi nam bilo, kad bi u ovo "krizno" vrijeme, vladali SDP, Skorini i ljuti "ljevicari" !!?

VL
AB
abokatstir
22:43 01.11.2020.

Pobjedili smo ljutog i sramotnog neprijatelja, srbe, ali nismo pobijedili zlo i pošast među nama, komunjarsku zločinačku partiju, zato smo imali smeće iz tih udrbaških redova mesića, josipovića i sada ovo slučajno smeće

VL
Avatar Pleše.S.Vukovima
Pleše.S.Vukovima
22:05 01.11.2020.

Plenković bi trebao činiti samo jedno. Suzbijanje korupcije i birokracije.

VL
SJ
sjećanje
09:29 01.11.2020.

Čudi me da VL pušta u opticaj strahovito dugi članak čovjeka, kojeg su drugi dobro opisali u komentarima. Služio je u olovnim vremenima. Sada bi htio on presuđivati tko u Hrvatskoj valja!!!

VL
DU
Deleted user
10:56 01.11.2020.

MK3:Ovo mi je zadnje obracanje tebi, meni je potpuno nevazno za koga ti glasas, ne glasas, ja sam dovoljno dugo ovdje i s pola oka pratim piskaranja, trebalo mi je dosta vremena da shvatim sto se ovdje zbiva, po nekolikooo mjeseci i godina uopce ne otvorim komentare, tu sam iz zabave, zadnjih dana posebno se zabavljam,jer sam manje vani, a posebno me jucer obradovao Mijicev izljev "istine", obznanio je nesto sto sam sam shvatio prije najmanje dvije godne, toliko glupih komentara na racun plenkija nisam sanjao da moze skolovan covjek pisati danima i jos to braniti istim glupim frazama, strasno, a sada o Ljutoj "desnici" ovdje, nje u stvari nema, obicno su to komentari tipa "kamocemo" tih desnicara, ostalo su preubuceni Ljuti ljevicari i ovdje se izivljavaju, godinama, a posebno kako je Zoka popusio, i sada zapamti , nema tog starog iskusnog prvasa koji ce jednom bivsem rezimskom novinaru drzati stangu i tu djeliti plusice, to je nepojmljivo, ili Milanovicu, ili Puhovskom, ili Josipovicu, ili Mesicu i hrpi slicnih, koji su strasne stvari govorili i cinili, a vidm koliko si mi se divio da na kraju me castis da sam Opereta Labrador, zapamti, ako sistem doticne nije lustrirao, lustriraj i h sam, ja Vl ne kupijem od kako je u dosla Toma, i shvato sam da ih stim na neki nacin lustriram, bar malo , ali veseli!!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.