Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća kod bakarca

Motociklom pretjecao i udario u Ford iz suprotnog smjera

prometna bakarac (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/3
31.08.2010.
u 14:31

Motociklom je prešao na lijevi prometni trak i lijevom nogom te lijevom stranom motocikla udario u Ford Mondeo koji je dolazio iz suprotnog smjera.

RIJEKA - U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 10.40 sati na Jadranskoj magistrali između Bakarca i Kraljevice teško je ozlijeđen talijanski motociklist P. L. (22). Prevezen je u bolnicu i izvan je životne opasnosti.

Nesreća se dogodila kad je mladi Talijan, upravljajući Duccatijem iz smijera Kraljevice prema Bakarcu, u desnom zavoju započeo pretjecati kolonu vozila ispred sebe. Motociklom je prešao na lijevi prometni trak i lijevom nogom te lijevom stranom motocikla udario u Ford Mondeo koji se kretao iz suprotnog smjera.

Odbio se od vozila i pao na cestu pred motocikl Hondu koji je vozio njegov prijatelj. I Honda je pala na cestu, ali motociklist nije ozlijeđen.

Obojica motociklista imali su kacige.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije