Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća u nesreći
Povratak na članak

Motociklistu na zdrobljenoj Yamahi život spasila kaciga

Nakon sudara s Caddyjem motocikl se zabio u ogradu, a vozač je pao u provaliju duboku oko osam metara

Komentari 4

OB
-obrisani-
15:48 14.01.2011.

200 i kusur na sat

VL
DU
Deleted user
14:14 14.01.2011.

\"...na kojemu motociklisti na sličnim \'\'bijesnim\'\' motorima pogibeljnom vožnjom demonstriraju svoje vozačke sposobnosti...\" ___________________________________________ Novinaru koji je ovo pisao; odakle pravo na ovaj način generalizirati, odakle pravo ovakve izraze koristiti ; ljudi te motore itekako plate, plaćaju i sva davanjaja koja su dužni za motorna vozila izdvajati, i ugroženija su kategorija vozaća na našim prometnicama -upravo zbog ovakvih koji gaje predrasude prema vozaćima-kako to novinar piše, \"bijesnih\" motora (što ti to uopće znači, bijesan je jer ga bijesna lisica ugrizla?! napiši motori jače kubikaže, napiši bilo kaj, a ne na ovaj način dijeliti legitimne sudionike u prometu.) Ili je ovo u nedostatku znanja; ne zna se koja je Yamaha, samo da je \"bijesna\" ??! btw vozaču želim što brži oporavak, i, da, kaciga glavu čuva.

VL
DU
Deleted user
15:08 14.01.2011.

Zeznuto je sada , vruća glava hladan asfalt.

VL
CI
cici14
20:40 14.01.2011.

Hm Slažem se sa Holographicom Asfalt je hladan, gume nisu zimske i ne drže cestu. Ovaj je prestar da to ne bi znao. Mi koji vozimo cijelu godinu znamo, (ili bar mislimo da znamo), da je najopasnije prvo sunce ie i nepripremljen vozač. A i vozači automobila te ne percipiraju, jer su zaboravili u zimskoj vožnji motoriste, koji su nestali s cesta. Želim brz oporavak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.