Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća u nesreći

Motociklistu na zdrobljenoj Yamahi život spasila kaciga

motociklist sletio s ceste (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/4
14.01.2011.
u 12:58

Nakon sudara s Caddyjem motocikl se zabio u ogradu, a vozač je pao u provaliju duboku oko osam metara

ŠIBENIK - Motociklist A. B. (36) teško se ozlijedio jutros oko devet sati kad je na Jadranskoj cesti u Rokićima u Šibeniku zbog prebrze vožnje izgubio kontrolu nad Yamahom, proklizao na suprotni trak i sudario se s nailazećim automobilom. Vozač snažnog bijelo-crvenog motocikla potom je imao i dodatnu nesreću: nakon što se sudario s VW Caddyjem jedne osiguravajuće tvrtke, koji je vozio 60-godišnji Šibenčanin, Yamaha je ostala zdrobljena ispod zaštitne ograde, a on ju je preletio i pao u provaliju pored ceste duboku oko osam metara. Ipak, u ovoj opasnoj nesreći imao je i dosta sreće jer su u šibenskoj bolnici kazali da mu ozljede nisu opasne za život.

Prema riječima očevidaca, policajca i vatrogasaca koji su ga izvlačili s mjesta pada, život mu je, najvjerojatnije, spasila zaštitna kaciga.

Inače, niz zavoja na Jadranskoj cesti, koje Šibenčani zovu i "tri trake", često su mjesto na kojemu motociklisti na sličnim ''bijesnim'' motorima pogibeljnom vožnjom demonstriraju svoje vozačke sposobnosti, ugrožavajući pritom svoje i  živote drugih sudionika u prometu.

Komentara 4

OB
-obrisani-
15:48 14.01.2011.

200 i kusur na sat

DU
Deleted user
14:14 14.01.2011.

\"...na kojemu motociklisti na sličnim \'\'bijesnim\'\' motorima pogibeljnom vožnjom demonstriraju svoje vozačke sposobnosti...\" ___________________________________________ Novinaru koji je ovo pisao; odakle pravo na ovaj način generalizirati, odakle pravo ovakve izraze koristiti ; ljudi te motore itekako plate, plaćaju i sva davanjaja koja su dužni za motorna vozila izdvajati, i ugroženija su kategorija vozaća na našim prometnicama -upravo zbog ovakvih koji gaje predrasude prema vozaćima-kako to novinar piše, \"bijesnih\" motora (što ti to uopće znači, bijesan je jer ga bijesna lisica ugrizla?! napiši motori jače kubikaže, napiši bilo kaj, a ne na ovaj način dijeliti legitimne sudionike u prometu.) Ili je ovo u nedostatku znanja; ne zna se koja je Yamaha, samo da je \"bijesna\" ??! btw vozaču želim što brži oporavak, i, da, kaciga glavu čuva.

DU
Deleted user
15:08 14.01.2011.

Zeznuto je sada , vruća glava hladan asfalt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije