Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR u KAŠTELIMA

Motociklist se bori za život nakon naleta automobila

nesreća motocikl
Arhivska fotografija
24.09.2011.
u 18:13

Nesreća se dogodila oko 13.20 sati, a vozač automobila najvjerojatnije je oduzeo prednost motociklistu

Vozač motocikla (38) u životnoj je opasnosti i bori se za život u splitskoj bolnici u Jedinici intenzivnog liječenja nakon što je teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se u 13 sati i 20 minuta dogodila na Jadranskoj magistrali u Kaštel Starom.

Motociklist, inače Zagrepčanin, kojega je s teškim tjelesnim ozljedama vozilo Hitne medicinske pomoći prevezlo u Split stradao je kada ga je oborio 33-godišnji vozač osobnog automobila.

Nesreća se dogodila na križanju D8 i Ulice kralja mučenika u Kaštel Starom. Vozač osobnog vozila, S. O. iz Kaštela, najvjerojatnije je oduzeo prednost motociklistu.

Promet se na tom dijelu državne ceste D-8 tijekom očevida odvijao usporeno, jednim kolničkim trakom. Policija nije izvijestila o okolnostima nesreće.

Komentara 2

DU
Deleted user
14:18 25.09.2011.

Kad nastrada motociklist svojom krivnjom-zbog brzine, neiskustva u vožnji, pa i bahatosti na cesti, komentatori se zdušno pobrinu da i tog eventualno poginulog bajkera operu i našpotaju, sa zaključkom-tak mu i treba. Ali, kad motorist nastrada zbog bahatosti, neiskustva ilii nemara vozača automobila, (uglavnom zbog oduzimanja prednosti), tad nitko ne smatra shodnim popratiti članak komentarom. Želim uspješan oporavak motoristu, i pozdrav njegovim kolegama na cestama.

MA
maxxxx
13:04 26.09.2011.

motociklist je vjerojatno vozio 50 na sat kao što motociklisti obično voze u naseljima, pa ga je vozač automobila mogao na vrijeme uočiti te ga propustiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije