Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod Zadra

Motociklist iz Čakovca pijan pao s motora i ozlijedio se. Imao je preko dva promila…

Ilustracija
Pixabay
06.12.2021.
u 11:29

Kolima Hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu Zadar radi pružanja liječničke pomoći

Jučer je u Zemuniku Donjem kod Zadra 37-godišnjem vozaču motocikla čakovečkih registarskih oznaka, koji je prije stjecanja prava na upravljanje te bez zaštitne kacige, upravljao motociklom te izgubio nadzor nad motociklom uslijed čega je pao na kolnik utvrđena koncentracija alkohola od 2,13 promila.

Kolima Hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu Zadar radi pružanja liječničke pomoći.

VIDEO Koja je normalna temperatura tijela i kada treba potražiti liječničku pomoć?

Komentara 1

KN
knewitzf
14:57 06.12.2021.

ja sam namjerno se napijo da bi probo motocikl vozit al brzo sam odusto samp test bijo srecom pa sam uvijek pri razumu ,mada je test bijo nerazuman ali znatizelja da li se moze vidijo sam da je nemoguce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije