Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kndidatura za gradonačelnika Grada Sinja

Miro Bulj: Srce je odlučilo, borit ću se za Sinj dostojan naših pradjedova!

Zagreb: Marija Selak Raspudić i Miro Bulj na konferenciji za medije
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
16.04.2021.
u 06:47

Narode moj, Vi ste me birali da Vas predstavljam, tri puta ste mi dali iznimnu čast birajući me da vas zastupam u Hrvatskom saboru, kazao je Bulj

Miro Bulj se kandidirao za gradonačelnika Sinja. Bilo je to očekivano čim je Most istaknuo drugog kandidata za splitsko-dalmatinskog župana.

-Sinj je svojim položajem i prostorom te resursima i potencijalima najperspektivnije područje za život u Hrvatskoj. Imamo iznimno velike resurse i potencijal, a na nama je da podignemo kvalitetu života naših sugrađana. Odgovorno tvrdim da ozbiljnim radom i pristupom Grad Sinj može postati metropola Dalmacije u turističkom, gospodarskom, ekonomskom, sportskom i kulturnom smislu – najavio je Bulj i dodao kako će uz kvalitetno, stručno i transparentno korištenje javnih sredstava izgraditi Sinj koji će biti otvoren za svakoga i u kojem će svi imati jednake šanse.

-Gradit ćemo Sinj u kojem će se čuti plač djece iz sinjskog rodilišta, a ne jecaji roditelja na autobusnim kolodvorima. Zbog obećanja koje su nam davali Sinj je ostao na repu, bez značajnih infrastrukturnih projekata, navodnjavanja Sinjskog polja, kanalizacije i odvodnje oborinskih voda, a naše Zelovo u 21. stoljeću je bez vodovoda. Uz izgradnju brze ceste naš Grad postat će predgrađe Splita, a samim tim ćemo osigurati opstanak i povratak mladih ljudi na naše područje. 'Oćemo Sinj koji neće biti na repu svih događanja nego Sinj koji će biti na ponos i diku naših pradjedova koji su nam ovu pitomu dolinu Cetine ostavili u amanet. – poručio je Bulj i podsjetio svoje sugrađane kako je su zajedno bili u brojnim akcijama i borbama.

- Bili smo zajedno kada ste bili obespravljeni, kada su naš Sinj ugrožavali lošim politikama od ukidanja radničkih prava, sinjskog rodilišta i stacionara te uništavanja prirode pokušavajući od našega grada stvarati odlagalište opasnog otpada i pretvarajući ga u kantu za smeće. Narode moj, Vi ste me birali da Vas predstavljam, tri puta ste mi dali iznimnu čast birajući me da vas zastupam u Hrvatskom saboru. Uvijek sam odlučivao srcem i upravo je ono odlučilo da između puno udobnijih uloga odaberem, za mene, jedini ispravan put i da vam se ponudim i preuzmem odgovornost za Sinj, da se kandidiram za vašeg gradonačelnika i da vam služim u ostvarivanju prosperiteta kroz zajedničke projekte koji su nužni za opstanak na našem području. Jer Grad Sinj je borbe vrijedan – istaknuo je Miro Bulj.

VIDEO: Kerum, Ramljak, Franić, Puljak i Grković: Žestoko sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Splita

 

Komentara 3

DU
Deleted user
09:02 16.04.2021.

Točno takvu facu birajte.

PU
paul-umpe
08:53 16.04.2021.

ti se boris samo za lovu.malo ti bilo 4000 kn mirovine jer 25000 ljepse zvuci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije