Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Ina-mol
Povratak na članak

Most: Vlada se umjesto interesima Hrvatske bavi političkom trgovinom u Saboru

Politika nečinjenja nas je učinila ovisnima i propušteno je vrijeme, a isti je slučaj i s ključnim reformama, upozorava Most

Komentari 14

DR
droza
17:07 24.12.2018.

Pa dokle više.. Našli se mostovci govoriti o INI i MOL- u.. Zaista sam bio uvjeren da taj Božo ima više obraza.. Upravo radi njihove "genijalnosti" plaćamo danak u vidu 300-tinjak milijuna CHF-a radi izgubljene arbitraže, na kojoj su toliko inzistirali i prokazivali Karamarka kao izdajnika jer je tvrdio da se treba povući iz tog postupka. Najveće razočarenje na RH političkoj sceni jest Most.. Jad i čemer..

VL
DU
Deleted user
15:15 24.12.2018.

bože dragi ovih mostovaca, al sve kreten do kretena, i vođa božo psihopata

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
20:30 24.12.2018.

Ta Podolnjak, Vecetic , grmoja - Petrov sekta kad bi imali obraza ne bi se pojavljivali u medijima!

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
19:15 24.12.2018.

Sad se Vidi Tko Koći i protiv Hrvatske i Hrvatskog Naroda !!!! Na Badnjak Sram ih nije !!!! Petrov gubi se!!! Odgoj ti je tko iz Svinjca !!! Nevjerojatno !!!! Dokle već !!!

VL
KO
kold
15:32 24.12.2018.

Ajde Božo Badnjak je bolje da ideš na Neretvu uloviti koju jegulju nego da laprdaš.

VL
AG
Agricola
17:51 24.12.2018.

Svirajte još malo, ali vi ste svoje odsvirali. Taj tvoj Panenić na slici se zauzimao da Sorosevo sveučilište dođe u Hrvatsku, ali i bez toga bilo je jasno da vi, Podolnjak i Željka Markić onim svojim prijedlogom izbornog zakona želiteelite do kraja srušiti Hrvatsku. Onih 350-ak tisuća potpisa bi trebalo sačuvati i po tom popisu zabraniti sudjelovanje na izborima, jer to su potpisale samo dvije vrste ljudi: neprijatelji Hrvatske i bezglavi smušenjaci koji su vrlo lak predmet manipulacije jer nemaju blagog pojma o funkcioniranju političkog sustava u Hrvatskoj.

VL
FR
Frapin
18:55 24.12.2018.

Bla bla bla!!!!

VL
Avatar Obama
Obama
20:26 24.12.2018.

Bravo MOST, tako treba svaki dan ukazivati ovom zaslijepljenom narodu na nerad njihovih lažnih kršćana iz "hranidbenog lanca"kojima su dali svoj glas, pa neka se na Božić srame i jedni i drugi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.