Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGROŽAVANJE ZDRAVLJA
Povratak na članak

MOST o požaru: Izbjegli bi ekološke incidente da Grad prestane podilaziti pojedinim tvrtkama

Slaven Dobrović je pozvao sve dužnosnike koji se izjašnjavaju o ovom događaju da se u ovakvim prilikama suzdrže od neodgovornih tvrdnji, poput onih da nije bilo štetnih emisija.

Komentari 2

NB
nada.boban7
15:00 25.07.2019.

Ma sve to ide u vrazju mater. Danas vatra sutra "buuuum".. jer sto nas jos ceka oko mulja iz procistaca voda. I sve to zbig nepotizma...vecina u mjesnoj samoupravi je zaposleno u holdingu i gradskim uredima...puni su ih kafici cijeli dan...a oni u Skupstini sami laprdaju, prepucavaju se na prazno...i opet Vanduc pobjeduje. Sramota je nasa, zagrebacka da imamo takovu upravu. Kada su i koje inspekcijske sluzbe ikada kojem gradskom piduzecu ozbiljno zaprijetile zabranom rada. Nikada. I evo sad imamo.

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
14:16 25.07.2019.

Izvrsna kombinacija: Most+smetlište... Kak se veli: "Svaka stvar na svoje mjesto...", jel tak? Ja bi im dal da u cijeloj Europi rade po odlagalištima otpada, recikliraju, surađuju sa izvjesnom nacionalnom manjinom kojoj je to specijalnost... Pa još da im se pridruži Posavac!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.