Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izazovi u oporbi
Povratak na članak

Most želi okupiti nezavisne, ali njima to više nije privlačno

Pitanje je, međutim, koliko će nezavisne liste biti spremne vezati se uz nacionalnu priču koju vodi ekipa iz Metkovića

Komentari 97

MA
malopivo
07:46 21.06.2017.

Ha ha tko ce s Buljom i Grmojom

VL
IJ
ijatebi
07:47 21.06.2017.

Mala Obična Stranka Trgovaca.Nije im bitni s kim su samo da su blizu kopanja.U Sisku idu sa SDP-om i to se zna i prije izbora.A likovi božesačuvaj.

VL
Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
07:47 21.06.2017.

Prednost lokalnih neovisnih lista je ta da nisu vezani uz direktive i naredbe odozgora, te da ne prenose na lokaknu razinu nacionalne i ideološke sukobe, pa mogu sa svima biti dobri. Stoga je Mostova strategija super besmislena; koja je poanta osvojiti vlast na lokalnoj razini kao neovisni načelnik, i onda se na nacionalnoj razini vezati za agresivnu i bezobraznu sektu kao što je Most, navući na sebe bijes svih ostalih, i služiti kao oslonac bolesnih ambicija par seljačića koji su umislili da se kuže u sve? Zato od 90 neovisnih načelnika u RH Most nema niti jednog jedinog koji je izabran kao mostovac, a tek pet ih je pristupilo Mostovoj platformi.

VL
BL
blokiraniantikomunist
08:12 21.06.2017.

gluplja ekipica teško da će se više ikad pojaviti na političkoj sceni...uglavnom dobro je što ih više nema. raditi ionako nisu ništa znali

VL
ST
stefj
08:32 21.06.2017.

Ajoj... Most se u saboru natječe u pljuvanju s Marasom ili Stazićem. Smisao svega toga je totalno bez veze, performans bez sadržaja. Gledati Most kako jedan drugom djele replike u saboru, pa tako 2 sata, dok se cijela sabornice ne isprazni, ima smisla koliko i performans vrijeđanja SDPovaca na trgu... Most nikako da se makne od destrukcija, a tome treba dodati i ponašanje uvrijeđene mlade, tako da sve to izgleda, pa najbolje je reći bljak. U svemu tom postoji još i faktor da stalno pljuju po onome što su do jučer radili i branili, te to unosi popriličnu dozu neozbiljnosti i dilentatizma u njihov izričaj... Most se mora profilirati u stranku i mora postati konstruktivan inače će nestati poput Laburista. Ne mogu se glasovi dugoročno skupljati na Hajduku, dišpetu, jalu i sl. Trenutno je jedina razlika između SDP-a i Mosta u tome što SDP viče - pa nećete valjda za HDZ, dok Most više - pa nećete valjda za HDZ i tiho dodaje - ili za SDP...

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
08:22 21.06.2017.

Bulj, Petrov, Grmoja su upropastili Most..., totalni primići koji su samo za mjesnu zajednicu a ne za državnu politiku, na žalost, nisu jedini.

VL
DU
Deleted user
07:23 21.06.2017.

Ovi na slici su ekipa iz snova. Treba donijeti zakon da oni vode Hrvatsku idućih trideset godina. Svi bi jeli sendvič ruskog cara. Izvana dvije šnjite crnog kruha, u sredini jedna bijelog.

VL
KO
koraknaprijed
08:52 21.06.2017.

MOST je najveća prevara u povijesti to su birači potvrdili na lokalnim izborima.

VL
Avatar tonci123
tonci123
08:05 21.06.2017.

Bombarder Bulj..i gromovnik Grmoja...ajme po ko bi više za njih glasao...ah i veliki poglavica Petrov...ma dajte ljudi...dosta više Mosta...i potpora novi nezavisnim listama.. ne idite š Mostom već sami izađite na izbore...

VL
TW
TWITOIST
07:35 21.06.2017.

Europska Unija je zabranila Rumunima da vodaju medvjede,Grmoja ko da nije cuo za tu odluku.

VL
HR
hromcan
07:47 21.06.2017.

Što je MOST-ovci niste mogli krasti kako ste naumili pa vas to izjeda.....

VL
DU
Deleted user
08:35 21.06.2017.

Kakva nacionalna priča ekipe iz Metkovića?! Ma dajte nas najte, prosimo lijepo, drbati, nismno ni mu od jučer, nego barem od prekjučer. To je skupina političkih pustolova navlas ista kakv je, na primjer, bio Milanović Zoki ili Vrdoljak Ivek odnosno Beljak Šokre.

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
13:26 21.06.2017.

Sad, kad je most izgubio mogucnost ucjenjivanja nemoze nuditi fotelje, pocinje raspad sekte.

VL
ZD
zdepar
11:01 21.06.2017.

kome se isplati ići pod most, tu nakaradnu ekipu "svojih", kumova i rođaka, jer šef jedino njima vjeruje, a ti njihovi im toliko vjeruju, da im nisu dali povjerenje ni u selu

VL
DU
Deleted user
08:36 21.06.2017.

Kome je to zanimljivo udruživanje sa sitnim kokošarima?

VL
AF
afer
10:51 21.06.2017.

Ovi su izašli sa snimanja iz cvjećarnice Alana Forda

VL
B2
bokida 2
09:19 21.06.2017.

Mostovci na čelu sa Grmojom mogu brati mandarine. To im je maksimum, pošto ih je Plenki rastjerao i pokazao gdje im je mjesto.

VL
Avatar MK
MK
09:53 21.06.2017.

Na samom pocetku MOST je odbijao biti "stranka" jer bi ga to previse odvelo u uhodane tokove politike kako ona po svojoj prirodi funkcionira (jer zeljeli su biti nesto drugo)... Kako vidim MOST-a je realnost polako ulovila i namjeravaju ojacati strukture... "Strukture" i "svatko je nezavisan" je zamisao koja je utopija (vidjeli smo na neovisnim primjerima jednog od drugog, Prgomet i Petrina)... U "strukturama" jedino su "misao" i "glas" nezavisni - a cinjenje je podredeno "demokraciji" ili kako to neki zovu "diktaturi vecine"... Profil MOST-a meni jos uvjek nije jasen. Glumiti da su jedino oni bezgresno zaceti, da jedino oni znaju sto je moral i etika, da su jedino oni posteni, da su jedino oni u pravu, da jedino oni zele dobro - to nije program... Isto tako nije program kao pokvarena ploca ponavljati SDP i HDZ su ist, jedino ako dodete svi kod nas je spas i niste vise isti... Takav MOST se definitivno potrosio i izgubio smisao nakon svega. MOST sebi prvo mora dati "politicki profil" jer ga nema... Mozda bi trebali zajedno sjest i pocet definirati sto "MOST" treba znaciti u buduce i izmedu cega taj "MOST" treba stajati i kakvu zadacu taj "MOST" u drustvu treba imati - i onda se tako postaviti... Dobro je da su shvatili da tako ne ide dalje, da nesto trebaju na sebi mjenjati...

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
09:16 21.06.2017.

Seljačići iz mosta.

VL
AB
abendblatt
09:02 21.06.2017.

Tesko da ce itko nezavisni ici sa Mostom, most je pokazao svu tezinu svojeg karaktera.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.