Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Most je jučer izgubio sve bitke, ali ostaje treća snaga

Iako nije uspio uzdrmati HDZ-ove utvrde, Most 
je uspio zadržati 
dobar dio birača

Komentari 53

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
09:34 05.06.2017.

kad pogledam vase komentare siguran sam da bi izisli iz sabora kod proglasenja hrvatske drzavnosti.

VL
DR
droza
08:25 05.06.2017.

Gospođo Valečić opetovano svojim napisima "pokušavate" dati vjetar u leđa svima onima koji su nasuprot HDZ-u. Most je gubitnik na ovim izborima, koliko se god Vi trudili izvrnuti činjenice. Naime, gdje god su ovim izborima povećali broj vijećnika, mostovci apsolutno nigdje nisu u poziciji donositi odluke. Osim toga namjerno u svome članku izbjegavate navesti i činjenicu da su u drugom krugu lokalnih izbora za Mostove kandidate glasovalu i građani kojima Most uopće nije prvi politički odabir, nego su na izbore izišli i svoje glasove dali Mostu, isključivo iz razloga što su protiv HDZ-a. Stoga je potpuno jasno da bi na parlamentarnim izborima gdje građani svojim glasovima biraju svoje primarne političke izabranike, Most zapravo dobio daleko manji broj glasova. Znači, ovo je samo još jedan članak koji ima za cilj, umanjiti uspijeh HDZ-a, na lokalnim izborima te mobilizirati sve one snage u RH koje nisu HDZ ili nisu nužno bliski HDZ-u, a na možebitnim izvanrednim izborima. Ništa novo od Vas, a kako se budu približavali izbori, od Vas ne ocekujem ništa novo. Provodno gospođo Valečić!

VL
BE
benkovac
08:29 05.06.2017.

Blago svima nama. Ta najveca pogibelj za hrvatsku(MOST) je poražena i sad ce hrvatska odahnuti i ziviti u blagostanju i izobilju bez korupcije kao i proteklih 25 godina.

VL
TO
tolitol
10:56 05.06.2017.

Most ima svoje birače. Ja bih na njihovu mjestu išao gurati referendumske inicijative, prije svega onu Markićkinu o promjeni izborog sustava i zabrani predizbornih koalicija, kao i o otvaranju udbaških arhiva. A što se tiče HDZ-a i eventualne buduće vlade, toplo se nadam da će Plenki i ekipa ostati u sedlu. Očito Hrvati moraju glavom kroz zid. Postoji nada da će neizbježna propast Agrokora zaljuljat trule temelje politike i dogovorne ekonomije kod nas. Kod nas se očito stvari moraju srušiti da bi se gradilo kako spada.

VL
DU
Deleted user
08:26 05.06.2017.

MOST je i dalje jedina opozicija udbaškom HDZu i SDPu. Za sada su radili baš ono za što smo ih birali, da ne daju HDZ lopovima da rade što su radili, zajedno sa SDPom, zadnjih 20 godina. Dokle god su spremni i izgubiti stolice zbog toga, a to su dokazali do sada nekoliko puta, imat će glasove hrvatske koja razmišlja svojom glavom, pa i moj glas!

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
09:35 05.06.2017.

Most se urušio jer nije imao zdravo postavljene temelje Ne možete se pojaviti i graditi svoj imidž optužujući sve stranke, prije svega HDZ . TO je bumerang koji ih je stigao.Imali su svoju priliku i vidjelo se da nisu dorasli ama baš ničemu u politici, ništa nisu napravili, pokrenuli. Pričali su i služili se frazama koje su naučili i koje je narod želio čuti. Kad se to istrošilo, nestalo ih je.

VL
Avatar southman
southman
07:31 05.06.2017.

MOST je prošlost !!

VL
PO
Pomrdalo
12:38 05.06.2017.

Izgleda da u svijetu vlada novi zakon; kad pobijedis onda si prvi i pobjednik, kad izgubis dalje si SNAGA i pobjednik. Izgleda da su ljudi izgubili osjecaj za realitet, ili su toliko bezobrazni da ih ne interesira tko sta misliisli , vec rade I govore kako im se svidja. Za mene je to Diktatura ako netko silom zeli sprovesti svoje zelje.

VL
Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
08:16 05.06.2017.

Idem razjasniti nešto novinarima i Boži, to što su oni podržavali nekog nezavisnog to nije njihova pobjeda.... Kako god Most polaže pravo na njih to mogu uraditi i druge stranke. Znači, izgubili su... nitko su i ništa! Svojim ambicijama prokockali su priliku.

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
09:00 05.06.2017.

Treća snaga, gradova 0 bodova županija 0 bodova. Pa tko tu koga?0 bodova. Pa tko tu koga?

VL
AR
anica.rendulic
11:56 05.06.2017.

To je taj famozni ili misteriozni Most Boze Petrova kojeg su neki nazivali tako u vrijeme kada je on skupa sa Oreskovicem rušio Karamarka. Taj isti Bozo Petrov danas se definitivno nalazi u fazi tog istog ili slicnog prozivljavanja kakvo je on sa gustusom priredio Karamarku. Bilo bi dobro i fer od njega da nam iskreno elektronski ako vec ne uživo javi pa da nam barem malo opise kakav je to osjecaj i kako se to osjeca kada ti nekoga nasamaris, a nakon toga netko drugi opet to isto tebi napravi ili vrati. Ali sve to uvrijedzenom Bozi Petrovu nije dosta pa ide još i dalje, naime on očekuje od Plenkovica da mu se izvine za grijesku koju je navodno napravio prema njemu ako ne uspije predložiti novu vladi i mora ipak na izbore. Dakle, nakon svega ovoga možemo se samo zapitati i odmah zaključiti po kakvome to pravilu lijepoga ponašanja Bozo Petrov moze očekivati izvinjenje od Plenkovica, dok on sam za istu stvar nije u stanju to učiniti prema Karamarku? Ne govori li to sasvim jasno, tko je stvarno Bozo Petrov - ili???

VL
DU
Deleted user
08:18 05.06.2017.

gospodin psihijatar mora razmisliti o svemu cini mi se kako su dosli tako su i otisli u zaborav

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
09:54 05.06.2017.

treca snaga s 400 clanova. ako svi glasaju za njih onda imaju 400 glasova. ostali glasovi su protest. most je prirepak koji blokira i dijeli. na srecu nema in vise. oni bi odlucivali sto je dobro sto je lose s kojim pravom?

VL
Avatar pretorijanac
pretorijanac
10:04 05.06.2017.

MOST potpuno razmontriran, srušen.... ode on u ropotarnicu političke povijesti a Petrov nek povede u sviju ludnicu Grmoju, Bulja i ekipu i tamo nek "mantraju" i dalje.......

VL
DY
dynasty1402
08:41 05.06.2017.

Ajde mostovci primite se mandarina, za drugo niste....

VL
JA
jadrmatic
07:42 05.06.2017.

Most ostaje treća snaga, hahaha, pa u odnosu na 2013. nisu dodatno pobijedili nigdje, a još su izgubili i u Metkoviću i Velikoj Kopanici. Da treća snaga, to se u psihijatriji zove racionalizacija, isto kao što je veliki guru Petrov jučer za poraz okrivio apsolutno sve i svakoga, od Hercegovaca, Jamba, Plenkovića, mrava koji mu je stao na nogu, sunca, mjeseca, mašinerije, sve osim sebe onako dosadnog, agresivnog i nesposobnog.

VL
JK
ja-kan
08:32 05.06.2017.

Petrov sad si me razočarao, pa što niste spriječile te strane državljane da glasuju i odlučuju tko će biti vlast u Hrvatskoj. Pa dali mi Hrvati iz Hrvatske idemo na Široki Brijeg, Ljubuški ili Klobuk i tamo biramo tko će biti vlast ?

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
07:32 05.06.2017.

Most je Neretva odnijela u proslost

VL
GV
golub Vaso
09:19 05.06.2017.

oni prekogranice su odlučili, poznate prevare HDZ-a

VL
DI
Diesel
08:49 05.06.2017.

HDZ i Crkva su polako istjerali iz zemlje logiku i zdravu pamet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.