Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrupnjavanje počelo i na desnici

Most i Suverenisti žele savez s Vidović Krišto, Domovinski pokret s Karamarkom

07.03.2024.
u 20:28

I blok Most/Suverenisti i Karolina Vidović Krišto odbijaju pomisao na koaliciju s Penavom, jer u Domovinskom pokretu vide HDZ-ova “spavača”

Komentara 24

VK
vk52
22:01 07.03.2024.

Samo slozna braca kuce grade,izbacite vlastite interese i metnite Hrvatsku ispred sebe i onda cemo imati bolju buducnost.

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
21:48 07.03.2024.

D'Hondtova metoda je matematika, a matematika je nerazumljiva i apstraktna kojekakvim vjeroučiteljima, diplomiranim novinarima, filozofima, sociolozima i sličnima. Razjedinjena desnica je automatski desetak dodatnih mandata za HDZ, SDP i Možemo, nema dalje, točka.

KR
Kraj
22:11 07.03.2024.

joj sad kad Slavonija opet se da hdzu pa ovi na zimu im pokradu svinje,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije