Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregovori o vladi

Most i SDP sastaju se u 17 sati

Milanović Petrov
Foto: Grgur Žučko/pixsell
Autori: Hina, Vecernji.hr
21.12.2015.
u 11:14

Podsjetimo, jučer se dogodio obrat nakon što je Nacionalno vijeće Mosta donijelo jednoglasnu odluku da su vrata Domoljubnoj koaliciji ipak otvorena te da se o vraćanju u pregovore moraju izjasniti do danas u 16 sati

Most nezavisnih lista i koalicija Hrvatska raste održat će sastanak u 17 sati u prostorijama Mosta nezavisnih lista u Smičiklasovoj 19 u Zagrebu, izvijestio je Most.

Danas u 14 sati sastat će se predsjedništvo HDZ-a kako bi razmotrilo poziv Mosta da se HDZ-ova Domoljubna koalicija vrati u pregovore o tripartitnoj vladi.

Podsjetimo, jučer se dogodio obrat nakon što je Nacionalno vijeće Mosta donijelo jednoglasnu odluku da su vrata Domoljubnoj koaliciji ipak otvorena te da se o vraćanju u pregovore moraju izjasniti do danas u 16 sati. 

Ovakav nastavak događaja nije bio očekivan s obzirom na to da je čelnik Mosta Božo Petrov dan prije rekao kako su vrata Domoljubnoj koaliciji zatvorena s obzirom na to da je šef HDZ-a Tomislav Karamarko na zajedničkom sastanku s Petrovom i šefom SDP-a Zoranom Milanovićem odbio potpisati sporazum o tripartitnoj vladi. 

>> Predsjedništvo HDZ-a u 14h: Razmatrat će se poziv Mosta o vraćanju u pregovore

Komentara 45

BU
Bulaba
11:19 21.12.2015.

Psihijatar luđi od pacijenta: koalicija Vrapče. I što kažeš, Božice, tripartitna vlada je jedino jamstvo da se mogu provesti reforme? Ali može i bez reformi, samo da nam ti budeš premijer?

Avatar @promatrač
@promatrač
11:32 21.12.2015.

Trebat će vam na tom sastanku da ovlažite te vaše lažljive i podle zmijske jezike, podosta vode - dabogda vam svima ponaosob stala u grlu.

BU
Bulaba
11:20 21.12.2015.

Jel još nekog ovaj Petrov podsjeća na majora Šljivančanina u Vukovaru 1991.? Bahat, napuhan, arogantan, obožava se slikati i govoriti za TV, prijeti, ucjenjuje, daje ultimatume....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije