Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
saznao iz medija
Povratak na članak

Most: Božo Petrov nije znao za sastanak Prgometa i Milanovića

Predsjednik Mosta je spornu vijest pročitao na portalima kada se u srijedu navečer vraćao iz Zagreba u Metković

Komentari 38

Avatar zajutrak
zajutrak
09:14 13.11.2015.

Prgomet je osvetoljubiv, Božo neiskusan , a ostatak šarenog društva ko rakova djeca . Jadni mi ako nam opet narcis bude vodio zemlju...,propadosmo na zapadnom Balkanu to sigurno !,,

VL
DU
Deleted user
09:19 13.11.2015.

Nitko ne ističe u prvi plan nepojmljivu pornografsku predstavu, malo je reć da se radilo o medijskom voajerizmu, kad je "detoniran" Prgomet - pred kamerama i objektivima, u stanu Kotromanovića s razgrnutim zavjesama. Tko će još vjerovati Milanoviću i Kotromanoviću? Ne zaboravite, Kotromanović je AC/DC iliti dvocijevka jer tko meni ne vjeruje o kakvom ljevičaru se radi - nek utipka u tražilicu Kotromanović, govor alkarskog vojvode, Norac - pa će dobiti zoran prikaz njegovih ljevičarskih uvjerenja. Milanović pak zglajzao u diplomaciji - jer tamo se sve odvija skriveno od očiju javnosti, e da bi se postiglo nešto i respektiralo vlastito i tuđe dostojanstvo. To je prava afera, ne Prgomet osobno - koji je ozaren bio poslije izbora, kao da Svevišnjeg uhvatio za bradu i uletio Milanoviću i Kotromanoviću na smash loptu. Mediji danas kroje politiku! Milanović se doima kao beskrupulozan lik koji je stanju svakog "navući"...

VL
DU
Deleted user
09:18 13.11.2015.

naravno da nije, Prgomet je lažnjak partije

VL
LI
lika64
09:33 13.11.2015.

Dragu navukli na čeku i zadali mu zadnji udarac za političku smrt. Ako je snimak tajni bez znanja "visokog izvora iz Vlade" kako to da nitko iz obavještajne službe nije smijenjen. Stvarno ima Dudeka koji još vjeruju tom Zoranu. Srećom nema Pantovčak pod svojom kontrolom pa će morati još puno spletki napraviti da bi došao do kraja. Eto zašto je bilo bitno dobiti predsjedničke izbore...

VL
DU
Deleted user
09:30 13.11.2015.

znači Prgomet laže da zaštiti svog šefa Milanovića

VL
LU
Luka1710
09:51 13.11.2015.

Most je jedna velika prevara podvaljena od strane medija. S razlogom njihov program nitko nije objavio do poslije izbora. A sada nam prijeti privatizacija zdravstva i porez na nekretnine. Što se tiče poreza, na udaru će se najviše naći studenti koji žive kao podstanari, jer će im i ovako prevelika stanarina još više narasti. Tako da, hvala svim građanima koji su još više produbili nejednakost šansi svim sposobnim mladim ljudima.

VL
ZM
zmestrov
10:21 13.11.2015.

ante kotromanović je mesić keramičar iz KIO Orahovice

VL
Avatar bushvzdhr
bushvzdhr
09:16 13.11.2015.

E moj dr. Petrovu bar po tvojoj struci trebao si znati da ne treba vjerovati ljudima kao dr. Prgomet koji svaki trenutak mijenjaju košulje.

VL
VI
vidovnjak
09:33 13.11.2015.

Nasukase te ovi udbasi-komunjare moj Drago,ali ako si ispao naivan i uistinu nerazbijas jedinstvo mosta evo imas priliku opet ispasti covjek!Kako?Pa ako vec volis osvetoljubivost pa si htjeo Marku nauditi a ti sad podrzi MOST kao cijelinu i daj podrsku Bozi za mandatara uz HDZ,e tad padaju obadva kolega i Karakarko jer nije premijer ali i komunjara Milanovic koji nemoze sastaviti vladu u tom slucaju i morat ce otici.Ako nisi dio igre ovih udbasa imas priliku.

VL
DU
Deleted user
10:17 13.11.2015.

Sad je i MOST kontaminiran, puna tri dana od inkubacije do bolesti :-)

VL
GM
Gusta magla
10:10 13.11.2015.

Most nema druge opcije nego koalirati sa HDZ-om nako sto ga je SDP pokusao prevariti na ovakav nacin....ako ima imalo soli u glavi tako sad i Bozo razmislja.

VL
C0
cos 01
10:31 13.11.2015.

A kad je Vilibor Sinčić kazao kako koalicija s mostom ne dolazi u obzir zbog Prgometa nitko od nas mu nije vjerovao.

VL
MI
miso
09:34 13.11.2015.

''Most: Božo Petrov nije znao za sastanak Prgometa i Milanovića Predsjednik Mosta je spornu vijest pročitao na portalima kada se u srijedu navečer vraćao iz Zagreba u Metković''. .... Jednostavno, Petrov ne zna i nikada neće znati koješta, a portalele ne treba čitati već slušati što mu suradnici govore. Da je trebao znati znao bi.

VL
ČI
Čiba
09:53 13.11.2015.

Božo je naivan.Nema on dovoljno utakmica u nogama kad vjeruje medijima!

VL
DU
Deleted user
10:30 13.11.2015.

Ćurić po partijskoj liniji plasira dezinformacije.

VL
ŠL
šljivar
09:38 13.11.2015.

sve se svodi na kraju na podjelu fotelja. što je i normalno .

VL
KS
Ksantipa
09:39 13.11.2015.

Kad dvojica o istoj stvari ili događaju govore dijametralno suprotno, svima je jasno da jedan od te dvojice ne govori istinu, odnosno da jedan laže, a možda su obojica s njihove strane gledanja u pravu.U politici je manje više sveve prividna istina, odnosno sve je na ivici obmane, licemjerja i istine s figom u džepu. Mesija se još nije ukazao na ovim prostorima, iako mnogi od već ukazanih i ponuđenih, kao jedina garancija, mogućeg spasa, istine, pravde i jamstva za ekonomski i društveni napredak, smatraju sebe i one oko sebe. Most je trebao ostati Most i za još neko vrijeme se isprofilirati kao pravi most, a ne biti kišobran i platforma svega i svačega, s idejama i ciljevima Mosta, koje nije moguće, barem ne sada, implementirati na razini države. Previše ruku iposiže za njima (broja), ne njihovim idejama i programima,previše je pritisaka sa svih strana, previše je odgovornosti na gospodinu Petrovu, kojeg je nažalost, tolika važnost, popularnosti odgovoornost zatekla i pomalo uzdrmala, ne u smislu poštenih namjera, nego nemogućnosti zahtjeva.

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
09:54 13.11.2015.

Ovaj smiješni most na ponovljenim izborima neće imati 5 mandata....

VL
OB
obraz
11:03 13.11.2015.

Kako ste naivni pojma nemate..da Bog da Petrov sastavi vladu pa ce te vidititi koliko ste sljepi bili..

VL
Avatar MK
MK
16:21 13.11.2015.

...nije valjda sjedio u kaficu i cekao da mu se Prgomet pridruzi - kada ono u novinama procita. ...ipak ce Petrov morat priznati, da mu se Prgomet upravo radi ovakvih osobina svidao kada je jos bio u HDZ-u, a sada njih u MOST-u ne trpi (i ja nebi). ...Petrov bi se samo morao sjetiti sastanka kada mu je Prgomet prvi puta prisao (bez da HDZ zna) - pa ce znati od prilike sto je Prgomet kumovao kada se sastao sa Milanovicem (bez da MOST zna).

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.