Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO RADIĆ

Most bi prvo morao objasniti zbog čega prešućuju odgovornost Davora Filipovića?

17.07.2023.
u 11:09

Most bi prvo morao objasniti zbog čega u plinskoj aferi prešućuju, baš kao i njihovi tajni partneri s ljevice – odgovornost Davora Filipovića?

Komentara 4

JF
jfk
15:00 17.07.2023.

Filipović još nije ni shvatio da afera postoji ni što se dogodilo. Zato on jedini nije nervozan.

PA
pavlov
12:17 17.07.2023.

tvoj drugar Vujnovac nije ništa odgovoran, ako treba ima da se VeljkoKajtazi zauzme za njega!!! I Jozo iz OZNA-e će odma svoju crnu teku da izvadi.... Vi možete sve u opštini, a narod je tu da plaća....

Avatar Caerus
Caerus
12:10 17.07.2023.

Tajni partneri s levice?! To kažeš i briga te. Ne moraš ničije ime navesti, ne moraš dokazati, ne moraš ništa osim lupati. Dosta da si rekao "tajni" 🤫🤥

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije