Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U MOSKVI

Izvadila odrubljenu glavu iz vreće i počela vikati da je ubila dijete

ruska policija
Foto: dpa/DPA/PIXSELL
29.02.2016.
u 11:21

Policija je ranije danas nakon požara u stambenoj zgradi pronašla obezglavljeno tijelo djeteta starog 3 ili 4 godine

Stanica Metroa u Moskvi zatvorena je nakon dojave da žena odjevena u crno drži odrubljenu dječju glavu i viče Allahu Akbar, prenosi RT.

Prema pisanju više ruskih medija, žrtva je djevojčica Nastja M., a policija je ranije danas nakon požara u stambenoj zgradi pronašla obezglavljeno tijelo djeteta starog 3 ili 4 godine. Policijski izvor rekao je da je dadilja privedena zbog ubojstva.

LifeNews je objavio da je osumnjičenica nakon ubojstva otišla u metro, gdje ju je zaustavio policajac. Izvadila je odrubljenu glavu iz vreće i počela vikati da je ubila dijete, nakon čega je privedena.

>> Na travničkim tržnicama prodaje se crna zastava džihada

Komentara 19

ZA
zajec
14:28 29.02.2016.

zena moskve, ? tko je ona ime pezime? dali je cna odjeca monahinjka krscanska pravoslavica? dali je ona bila muslimanka ?, itd, ove novosti iz rusije se plasiraju tako da ostavlja sve u znak pitanja, !!!! Allah zov i Krscanirscani arapi (Boga) t enikakvo bojstvo djece ne odobrava Allah (Bog)

ZA
zajec
14:57 29.02.2016.

propaganda ?

BA
babyuh
07:49 01.03.2016.

Napisao sam da je zena Djavo islamisticki. Zasto mi je redakcija izbrisala komentar?? Koga stitie? za koga radite novinari i tko Vas placa?? Koja vjera u 21 . stoljecu odobrava takve zlocine u ime nekog Boga?? Zar ne shvacate josjos da je islam i veci dio naroda te vjeroispovjesti tamo gdje smo mi krscani bili prije vise od 600 godina?? Usijane glave , pocnite razmiljati malo svojim mozgom i prestanite od tih zlocinaca raditi zrtve. Njih nije ni trebalo vaditi iz njihovih diktatira, nisu oni sposobni ni za koji drugi oblik vladavine , a demokracija im nece sjesti jos za nekoliko stoljeca. Vecina njih nezna ni pisat ni citat, ta cinjenica govori sama po sebi sve, jedini jezik koji poznaju je zlocin i nasilje , a Vi novinari ih jos i zalite... stid vas moze biti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije