39 8°C
 • Avatar Dalmatia14
  Dalmatia14:

  sad je red na Rusima pomoci oslobodjenju Tracije i Konstantinopola. Konstantinopol je inace Nicejsko Rimsko krscansko sveto misto ka i Rim. Stari i Novi Rim, to su jedina 2 sveta mista Nicejskog Rimskog krscanstva. ja san siguran da ni musleman ... prikaži još! ne bi trpija da je Meka ili Medina okupirana od krscana, pa je sramota ca judi koji se krscanima zovu trpe muslemansku okupaciju krscanskog svetog mista.

 • Avatar Dalmatia14
  Dalmatia14:

  evo sad prilike da Rusi naoruzaju Bugare, Grke i Srbe pa zajednickijem snagama napasti Turke i oslobodit Konsntinopol konacno. Turci inace imaju svoju nativnu zemlju u centralnoj Aziji i danas, zove se Turkmenistan. Turcin kako u Anatoliji tako u Traciji ... prikaži još! koja udumljuje Konsantinopol okupator. turcin je azijatski okupator bas ca je i Horvat s karpata srednjoeuropski okupator i to triba gazit i gonit s Haemus Monsa.

 • Avatar Ironman0105
  Ironman0105:

  Ruska vojska je globalna sila od vremena Nevskog, kad su satrli Nijemce. Preko Napoleona, Kurska,Lavockina, Jak-ova, Khalasnjukova, MiG-a 19, 21, 29, 35, Suhoja, SS 200 I naprednijih...do novih Tupoljeva itd. Ne pisite gluposti.

Još iz rubrike Vijesti

Dublin
RAZGOVORI O EUROPI

Dr. Martin Russell Hrvatima: 'Irska je jedna od najmoćnijih malih država jer je dobro povezana s dijasporom'

Ilustracija
ISPALJENE RAKETE

Oglašena zračna opasnost u Tel Avivu nakon ubojstva čelnika Islamskog džihada

2
Ilustracija
zlonamjeran software

Porezna upozorava na prijevaru: Ne otvarajte ovaj e-mail