Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči olimpijskih igara

Moskovljani vožnju podzemnom mogu 'platiti' čučnjevima

čučnjevi
Foto: screenshot Reuters/Pixsell
1/2
08.11.2013.
u 18:34

Specijalan stroj koji podaje karte za podzemnu postavljen je danas na stanici Vistavočnaja, a predstavili su ga olimpijski pobjednik Aleksej Nemov i Elena Zamolodčikova.

Građani Moskve sada mogu zaraditi besplatnu vožnju podzemnom željeznicom tako da naprave 30 čučnjeva, piše ruska Pravda.

Specijalan stroj koji prodaje karte za podzemnu instaliran je danas na stanici Vistavočnaja, a predstavili su ga olimpijski pobjednik Aleksej Nemov i Elena Zamolodčikova. Stroj mjeri broj čučnjeva, a jedna vožnja umjesto 30 rubalja stoji 30 čučnjeva.

Kako navodi The Voice of Russia, kartu na ovakav način zainteresirani će moći ''platiti'' u sljedećih mjesec dana. Stroj je postavljen tri mjeseca prije zimskih olimpijskih igara u Soči.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije