Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica u Kanadi:
Povratak na članak

'Moramo raditi na ravnopravnosti spolova te na promicanju ženskih prava diljem svijeta'

Tijekom višednevnog i uopće prvog državnog posjeta nekog hrvatskog predsjednika Kanadi od uspostave neovisnosti Hrvatske, predsjednica se od ponedjeljka sastala s najvišim kanadskim dužnosnicima, poslovnim ljudima i predstavnicima hrvatske zajednice u toj zemlji

Komentari 4

LA
larala
11:50 16.05.2019.

nažalost, moderna ravnoravnost spolova se svodi na to da se ženi još više natovari na grbaču a, za sve ostalo ima da šuti u ćošku i sluša muškarca...samo jedan primjer, pokušaj zabrane pobačaja gdje su najglasniji muškarci, političari i svećenici.

VL
SZ
slaven.zadravec
12:33 16.05.2019.

Da predsjednicu stvarno zanima ravnopravnost spolova imala bi ozbiljne razgovore s predstavnicima katoličke crkve - naime, katolička crkva je jedina organizacia u cijelom zapadnom svijetu koja tretira žene kao manje vrijedne.

VL
DU
Deleted user
12:37 16.05.2019.

Meni ona liči na Antoniju Blaće !

VL
Avatar Dixie_land
Dixie_land
11:57 16.05.2019.

U civiliziranim državama žene su potpuno ravnopravne sa muškarcima. Zanimljivo upravo u takvim državama su najjače feminističke organizacije. Samo što te organizacije nemaju veze sa pravima žena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.