Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslužio kao primjer
Povratak na članak

Mora vratiti dvostruko više nego što je opljačkao

Igoru Saviću život je krenuo silaznom putanjom kada se razveo od supruge jer je pao u depresiju i prihvatio se pištolja za brzu zaradu

Komentari 5

BE
belimo
00:36 30.12.2010.

Ako po ovome modelu osude Sanadera i pokajničku ekipu koja je pjevala u Remetincu država može vratiti pola duga.

VL
Avatar sultan46
sultan46
23:17 29.12.2010.

Treba kamatare pozatvarat,,olose,lihvarske oni nateraju ljude na takav zlocin.

VL
OB
-obrisani-
08:59 30.12.2010.

@@@@ prekršio zakone države za koju se borio u ratu. Sumnjamda se za ovakovu državu borio ijedan branitelj. Za ovakvu sigurno ne! Čudno je da se nitko nije osvrnuo na kamatare i njihovu rabotu pa i kako je to izostalo iz obrazloženja. A oni ionako ne plačaju nikakav porez društvu pa to tim više čudi. A što se tičke pljački i provala one su za osudu u bilo kakvoj državi a bile su i u prošloj, samo sa razlikom da bi u prošloj murja brzo pronašla kamatara i riješila stvar na zadovoljstvo svih a posebno KAO OPOMENA DRUGIMA!

VL
SB
sbb
10:02 30.12.2010.

Jednostavno rjesenje: kamatarenje zabranit, kaznjivo sa dugogodisnjom zatvorskom kaznom, a bankama olaksati izdavanje kredita za jedan stepen. Jedino se tako rijesit kamatara.

VL
IS
istima
10:46 30.12.2010.

Aha.... sad su mu kamatari krivi...... Pa znao je on da preuzima obavezu vratiti godišnje 48000 kuna.... ali što briga, važno da se smrče. Treba njemu dati uz guzicu, a ne davati ikakove olakotne okolnosti..... Pogledajte, pa on je dobio je dobio par mjeseci po pljački uz uporabu oružja i prijetnju smrću!!!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.