Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IMAO SREĆE

Mopedom prevozio 4832 amfetamina. Ugledao policajca pa počeo bježati i odbacivati drogu

Dusko Jaramaz/PIXSELL
13.07.2021.
u 08:21

Sumnjiči ga se da je od točno neutvrđenog dana pa do 9. srpnja 2021. u Zagrebu, radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine amfetamina i ulja konoplje

Za 24-godišnjaka, koji je osumnjičen za preprodaju droge, može se reći da baš nije imao sreće, jer je ostao i bez droge i bez mopeda kojim se koristio pri preprodaji, a završio je i iza rešetaka. Ispitan je na ODO-u Novi Zagreb, prije no što je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti  od ponavljanja djela.

Sumnjiči ga se da je od točno neutvrđenog dana pa do 9. srpnja 2021. u Zagrebu, radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine amfetamina i ulja konoplje. Drogu je skrivao na adresama svog prebivališta i boravišta, te ju vagao i prepakiravao u unajmljenoj sobi hotela na području Zagreba.  Preprodavao ju je na ilegalnom tržištu, a za prijevoz do krajnjih korisnika koristio se mopedom  Piaggio.  Sumnjiči ga se da je 22. travnja 2021. u Zagrebu (Avenija Većeslava Holjevca bb) upravljao navedenim mopedom  a kod sebe je imao ukupno 4832 grama  amfetamina koji su bili pakirani  u pet vakuumiranih vrećica radi daljnje prodaje. Uočio ga je policajac koji ga je pokušao zaustaviti, no 24-godišnjak je počeo  bježati, prvo mopedom, a zatim i pješice.

Ostavio je moped te je odbacio drogu koju je imao kod sebe.  Osim toga, sumnjiči ga se da je 9. srpnja 2021. u stanu na adresi svog prebivališta, radi daljnje prodaje držao jednu medicinsku špricu (zapremnina 10 ml) ispunjenu s oko 2,5 ml ulja konoplje  dok je u unajmljenoj sobi hotela na području Zagreba, držao dvije digitalne vage za precizno mjerenje težine s tragovima droge. Nađeno mu je i 6200 kuna za koje se sumnja da potječu od preprodaje droge.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije