Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bio osvijetljen

Mopedist (66) poginuo u sudaru s Audijem

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
09.05.2016.
u 13:24

Do nesreće ej došlo jer 54-godišnji BiH državljanin, vozač Audija austrijske registracije, zbog neprilagođene brzine nije na vrijeme ispred sebe uočio neosvijetljeni i neregistrirani moped, kojim je bez vozačke dozvole i bez kacige upravljao 66-godišnjak.

Mopedist (66) poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć oko 20.45 sati dogodila u Novom Varošu kod Nove Gradiške. Očevidom policije i državnog odvjetnika utvrđeno je kako je do nesreće došlo jer 54-godišnji BiH državljanin, vozač Audija austrijske registracije, zbog neprilagođene brzine nije na vrijeme ispred sebe uočio neosvijetljeni i neregistrirani moped, kojim je bez vozačke dozvole i bez kacige upravljao 66-godišnjak.

Audi je udario u stražnji dio mopeda, a prilikom sudara došlo je do pada mopedista na kolnik. Na mjestu događaja ukazana mu je liječnička pomoć, ali od zadobivenih ozljeda preminuo je pola sata kasnije. Policija je 54-godišnjaka kazneno prijavila općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

>> U samo nekoliko minuta dvije prometne nesreće kod Nove Gradiške

Komentara 1

DU
Deleted user
16:21 09.05.2016.

Neosvijetljeni moped u mraku..... Pa da je vozio i 30 km/h, ne bi ga mogao vidjeti!!! Da li bi to i onda bila "neprilagođena brzina"???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije