Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monstrum iz Tennesseeja

Šalio se u vezi kanibalizma na društvenim mrežama pa ubio ženu i pojeo je

Gregory S. Hale
Foto: Youtube Screenshot
12.06.2014.
u 13:03

Optužen je za ubojstvo prvog stupnja i oskvrnuće trupla, a na sudu se treba pojaviti 23. lipnja.

Gregory Scott Hale (37) iz američke savezne države Tennessee ostavio je uznemirujući trag na društvenim mrežama prije nego li je, prema vlastitom priznanju policiji, ubio Lisu Marie Hyder (36) i pojeo dijelove njezinog tijela, javlja Huffington post.

Na društvenim mrežama Hale se, naime, šalio o kanibalizmu i hvalio serijskog ubojicu Richarda Ramireza poznatog pod imenom 'Noćni uhoda', a u jednoj od svojih objava na Facebooku zapitao se imaju li vegetarijanci okus kao lažno meso od soje.

37-godišnji Hale, koji je 36-godišnju Hyder navodno ubio na dan kad su se upoznali, nekoć je radio u tvornici za preradu mesa a neki od izvora tvrde da je iz tvornice kući znao nositi kosti, krv i očne jabučice od životinja. Njegovi susjedi za njega su kazali da je 'bolestan' i ' štovatelj vraga'.

Optužen je za ubojstvo prvog stupnja i oskvrnuće trupla, a na sudu se treba pojaviti 23. lipnja.

>> Kanibal priznao da je izgradio tamnicu u kojoj bi ubijao i jeo djecu

Komentara 6

MX
Mister X
16:32 12.06.2014.

Eto kako se da ipak preživjeti; samo opreznije ako se nema love za hranu mesa ima na svakome koraku !

RA
Rangostar
14:07 12.06.2014.

Eto, ovako vazna svijetska vijest a nista ne pise da li je prilikom objeda pijo pivo ili vino ili ??? Supruga na gradele".... Gdje Vecernjak samo izvlaci ovake vijesti ?

MA
mandrilo
16:46 12.06.2014.

Ja se pitam dal bi musliman prije pojeo čoeka ili prajca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije