Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imala je 14 godina

Monstrum iz Splita seksualno iskorištavao djevojčicu, osuđen je na 6,5 godina

Ilustracija zlostavljanja žene
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
19.03.2024.
u 19:55

Također je tražio djevojčicu da se snima gola, što je ona učinila, a fotografije je poslala na njegov mobitel

Na jedinstvenu kaznu od 6 i pol godina zatvora u Splitu je osuđen 60-godišnjak zbog izvršenja dva teška kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, te spolne zloupotrebe djeteta mlađeg od 15 godina. 

Muškarac je prije tri godine u Splitu dva puta u svom automobilu seksualno iskoristio 14-godišnjakinju, pri čemu je bio svjestan njenih godina i traumatskih uvjeta njenog odrastanja, doznaje Dalmatinski portal.

Monstrum ju je dodirivao po intimnim dijelovima tijela, a kada je zaspala, prstima je penetrirao u njeno spolovilo. Također je tražio djevojčicu da se snima gola, što je ona učinila, a fotografije je poslala na njegov mobitel.

VIDEO Sramota u Kaštelima: Zapalili vatru uz oltar i napravili peku

Ključne riječi

Komentara 1

SH
Shorv600
07:48 20.03.2024.

Bolje da se odmah ubije nego da ide u zatvor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije