Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u noći

Molotovljevim koktelima napali muslimane u New Yorku

Eksplozija u Egiptu
02.01.2012.
u 07:44

Queensom su u nedjelju odjeknule četiri eksplozije. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

Četiri eksplozije kućne radinosti odjeknule su istočnim Queensom u New Yorku u nedjeljnoj noći, a napadi se povezuju sa zločinom iz mržnje. Navodno su mete bili pripadnici muslimanske zajednice, doznaje NY Times.

Srećom, nitko nije ozlijeđen. Zasad je poznato da su tri od četiri Molotovljeva koktela spravljena u boci iz popularnog lanca Starbucks.

U prvom napadu bomba je bačena nasred ulice, u drugom je meta bila obiteljska kuća, a u trećem islamistički centar. U posljednjem napadu dvije bombe bačene su na obiteljsku kuću.

 

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar nekakav
nekakav
08:07 02.01.2012.

eto, i onda se čudite ruskom izvješću o stanju ljudskih prava u svijetu, napose u americi... svakodnevni napadi na crne, muslimane, bez ikakvih reperkusija po napadače. nikad ih ne hvataju, još manje optužuju, nikako ne osuđuju.. malo pomalo izbija u svijet realnost u kojoj žive amerikanci, a to je surovo preživljavanje pod čizmom autokratskih vođa, gramzivih korporacija. ima li ikakve razlike između stila vladanja mučki ubijenog gadafija i američkog režima? nema. ovaj potonji je i gori. gadafi nikad nije nikog napao van svoje zemlje. nikad nije nekom naordu ništa loše napravio. lockerby je ionak namještaljka, službeni tripoli nikad nije bio odgovoran za to. za razliku od amerikanaca koji su 88-e srušili putnički avion,m iranski, sa 260 ljudi.. to je terorizam. zato, naprijed iranci, čim prije došite do te bombe, pa da bliski istok osjeti barem malo slobode, život bez straha, neku ravnotežu.

Avatar Alfons_x
Alfons_x
08:25 02.01.2012.

Čudno.....čovjek napiše komentar koji govori o očitom kršenju ljudskih prava, i dobije minus.... do kuda seže licemjerje pojedinih ljudi

UK
Ugo Kajvez
10:32 02.01.2012.

Žanje se što se sije ................. too bad so sad ................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije