Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

MOL: Uplata depozita OTP banci za nas je bila poslovna prilika

Nakon procesa dubinskog snimanja (due diligence), MOL je financirajućoj banci ponudio pozadinsko jamstvo i uloga MOL-a u cijelom procesu bila je isključivo tehničke prirode. To se smatralo poslovnom prilikom za MOL.

Komentari 14

AS
aswer
14:25 06.02.2010.

Jadna nam majka

VL
JA
jankoprekobrda
01:39 06.02.2010.

opa ovo je sada otkriven medjunarodni kriminal. MOL i madjari u kriminalnim radnjama oko preuzimanja INE pomoc HR kriminalcima Polancecu i Sanader u preuzimanju ...... Biti ce to lijepa kasa kada svi zavrese iza brave i ovi u HR iR i oni u Madjarskoj.

VL
OB
-obrisani-
01:41 06.02.2010.

Bijele noći? Panon? Rotary? Gdje su novci?Zašto je od Mol-a kupljena trula barža Rotary?

VL
MA
max221
02:10 06.02.2010.

kradezeovci haraju dalje.....dokle? dok ih ne skinete s vlasti

VL
ST
stefau
02:37 06.02.2010.

Slazem se jankoprekobrda Ovo je poslastica za protukorupcijske EU komisije. Biti ce to par milinceka eura kazni za MOL a mozda i gore. Naravno zatvori puni razno raznih karaktera na europskom i balkanskom nivou. Ajda daj Boze da je krenulo. Vecernjaci nedajte se pa makar vas i Jaca proba kociti.

VL
OB
-obrisani-
23:51 05.02.2010.

MOL van iz Hrvatske!

VL
PI
prava istina
08:29 06.02.2010.

Hejjjjj ljudiiiiii!!!! Jel ima netko da mi odgvoori zašto šutnja o dugu INE za porez? Ovo je neviđeno kazneno dijelo a nekako sve zamrlo po tom pitanju. Novinari, prodane duše, zar vam gazde nedaju objavu ovakovog kriminala?

VL
GA
gala
09:15 06.02.2010.

ma što god da je ovo nam ide na bolje. neka i gospodarski rast bude predstava za eu. dok god stvari idu na bolje nije mi bitan razlog zbog kojeg se stvari popravljaju dok god se popravljaju.

VL
SO
socius
09:30 06.02.2010.

Imperijalizam dolazi od latinske riječi imperij: -Najviši i posljednji stupanj kapitalizma u koji je kapitalizam stupio na kraju 19. I početkom 20. Stoljeća; -Imperijalizam je monopolistički, parazitski ili umirući kapitalizam, predvečerje svjetske socijalističke revolucije; „PET TEMELJNIH NJEGOVIH OZNAKA: 1. Koncentracija proizvodnje i kapitala koja je došla do tako visokog stupnja razvoja da je stvorila monopole koji igraju odlučnu ulogu u privrednom životu; 2. Stapanje bankovnoga kapitala s industrijskim i stvaranje, na toj bazi, „financijskoga kapitala“ financijske oligarhije; 3. Izvoz kapitala, za razliku od izvoza robe, od strane imperijalista, dobiva osobito važno značenje; 4. Stvaraju se međunarodni monopolistički savezi kapitala koji dijele svijet; 5.Dovršena je teritorijalna podijela Zemlje među najveće kapitalističke države. Imperijalizam je kapitalizam na onom stupnju razvoja kad se stvorilo gospodstvo monopola i financijskog kapitala, kad je izvoz kapitala dobio istaknuto značenje, kad je počelo dijeljenje svijeta između međunarodnih trustova i kad se završila podjela čitavog zemaljskog teritorija između najkrupnjijih kapitalističkih zemalja“ (Lenjin).

VL
BA
baća45
10:06 06.02.2010.

Zašto Vi kritizirate MOL???? Domaći izdajnici su krivi, a ne stranci koji su ugrabili priliku za dobro zaraditi i domoći se naše imovine.... Kolika li je velika njihova pohlepa??? Nisu im bili dovoljno viski položaji, ugled, odlična plaća, veze ie i poznansta koja im nakon mandata sigurno mogu koristiti ?????? Nisu im bile dovoljne nekretnine, novi skupi automobili i život na \'\'visokoj nozi\'\' na teret jadnika koji rade 10-12 sati za \'\'minimalac\'\' i još mole boga da ga dobiju????? A stojali su u prvim redovima Crkve u Hrvata i izgledali tako pobožno....... E\' moj narode zlo nam se piše - opet smo prodani za \'\'siću\'\'. Uvući će nas bjedne, opljačkane i potpuno nespremne u EU gdje će nas oni dokrajčiti. ZATO NARODE RECI NE TVOREVINI BEZ BUDUĆNOSTI ZA MALE I SIROMAŠNE NARODE - KAKVA JE EU SIGURNO.

VL
BO
bourne
10:46 06.02.2010.

Ovo je tipičan primjer čemu služe sigurnosne službe pojedine države. Mađari su odradili naše kao zadnje amatere. Za sitne novce kupili su ove naše klošare u Vladi i preuzeli još jednu kompaniju koja je nešto vrijedila. Ista se priča odigralala i u slučaju Plive, T coma ...

VL
OB
-obrisani-
11:02 06.02.2010.

Hrvatska naiva na svjetskom trzistu! Sa akcijama ne moze da se bavi svako to je opasna igra, kojoj Hrvatski ekonomisti i politicari nisu vicni. U Kapitalizmu vrijedi pravila PREVARI ili ces biti PREVAREN

VL
ZA
zagorec55
16:48 06.02.2010.

kolko smranader ima dionica u večernjaku???svi su krivi samo je veliki šef nevin - sramota z ozbiljne novine i novinare - nema pukija 100 godina

VL
BT
bili-tartuf
17:11 06.02.2010.

zagorec...pa sigurno manje od tebe,...pogledaj Styria...sve ti je unatra od direkcije.., akcija na dalje,...a najbolje prolaze bosanci...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.