Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mokri snovi oporbe: hoće li Todorić doista na koljena baciti Plenkovića?

09.11.2023. u 11:20

Ima li Vlada nešto s tim što je netko u DORH-u procijenio da nije dosta to što je Todoriću oduzeto carstvo? O tome možemo samo nagađati, dokaza nema.

Komentara 2

GR
Greben
12:51 09.11.2023.

Todoric je zelio biti ekonomski vlasnik velikog dijela RH a kad mu to nije uspjelo - osobnim krivim ulaganjima i prezaduzivanju - sad kopa jamu RH. A motike i krampove ce pocijeliti Grmoji, Raspudicu, Grbinu, Ahmetovicki, Bencicki, Peovicki.....

GR
Greben
12:46 09.11.2023.

Todoric je politicka kopija Grmoje, Raspudica, Becicke i jos njih nekolicine, samo malo jace zvuci od svih njih zajedno, jer ipak je on "Agrokor". Njegov cilj je osveta Plenkovicu! Ne bas tako davno odlucio se osnovati politicku stranku te izaci na parlamentarne izbore. Zna on da ne moze dobiti ni 0,1 % glasova ali ce moci zajedno s oporbom govoriti da je Plenkovic korumpiran, HDZ banda lopovska. On vec sada zna! da ce sigurno dobiti arbitrazu koja ce RH kostati milijarde Eura.Ma mos misliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije