Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mikolino pismo iz zatvora
Povratak na članak

Moja opcija je pobijedila pa ću reći sve što znam o zločinima

Mikola tvrdi da zna tko je naredio, a tko ubio 19 civila u selu Bujevici, što se dogodilo s obitelji Zec, kakva je sudbina Marine Nuić...

Komentari 17

Avatar Prosenjak
Prosenjak
21:21 03.02.2016.

Gospodine Mikola, vi imate pravo promjeniti ili nadopuniti svoj iskaz i imate se pravo pozvati na smjenu vlasti, jer za to imate presedan na koji se može pozvati, a to je presuda Dariu Kordiću u Haagu, paragraf 627. u kojem doslovno piše: "Svjedok AT je rekao da ranije nije imao hrabrosti da kaže istinu ili da svjedoči na svom suđenju, i da nije došlo do promjene vlasti u Republici Hrvatskoj niti sada ne bi sakupio hrabrost da to učini.1198". Dakle, kad je tajnoi svjedok AT svjedočio u slučaju Blaškić, on je teretio Blaškića jer je ovaj izdao nezakonitu zapovjed. Ali, kad se promjenila vlast, na tog svjedoka izvršio je pritisak odvjetnik Anto Nobilo (isti paragraf) da lažno tereti Kordića što je ovaj i učinio, pa je Kordić samo na temelju tog lažnog i promjenjenog iskaza odgulio 25 godina zatvora kao potpuno nevin čovjek.

VL
GO
Goldstadt
20:19 03.02.2016.

bravo dečko treba tu komunističku fagru satrati ,samo reci istinu kako su račanovi doušnici huškali i ubijali !

VL
AG
Agricola
21:14 03.02.2016.

Ne trebaš nam ti ni govoriti, pa svi mi jako dobro znamo da HV i MUP RH nikad nisu počinili NIJEDAN ratni zločin, i da su to sve činili udbaši poput Manolića, Boljkovca i sličnih kako bi po potrebi mogli kompromitirati hrvatsku državu i njeno vodstvo. Isto tako, devedesetih su najekstremniji u izjavam bili Manolić "zavrnut ćemo naftne pipe", Špegelj "ubiti žene i djecu bez upozorenja", Boljkovac "pobiti bez pitanja" i Mesić "Hrvatska je pobjedila 10. travnja i nemamo što klečati u Jasenovcu". Sve ove izjave postoje na you tube. Danas, ti isti i njehovi saveznici poput kojekakvih pusića i sličnih lažu narod i govore da je "devedesetih bilo ustaštvo, fašizam mračne godine" i slične laži, a jedini koji su ustaševali i glumili ekstremiste i činili zločine bili su udbaši i njihovi.

VL
SK
skupiduša
22:33 03.02.2016.

Možeš ti trabunjati i pisati što hoćeš, istina se zna, radi se o spašavanju još jednog zločinca i prebacivanje krivnje na druge. Svi vi jednako lažete, niste ni čuli ni vidjeli nikoga,ni žive, ni mrtve. Mora da su se međusobno , ili sami poubijali.Kada će te gadosti prestati i žrtve naći mir?

VL
AN
Andreeejjj
20:03 29.02.2016.

Sašu Antića, Marinu nuić, obitelj ZEC i 12 godišnju čerkicu UBIO si osobno ti i pokojno smeće Munib Suljić, po zapovijesti MERČEPA i ne kaki više pokvareni "pas rata"!

VL
MA
Manolo46
21:30 03.02.2016.

Pa što tu ima novo, pa to se odavno zna da je Merčep nevin čovjek, pa njega su optuživali samo Slobodan MIlošević, Jovica Stanišić, srbski SDB, Nino Brajović i bratija s RTS-a. To su tek kasnije, kao i sve ostalo, prihvatili hrvatski tzv. "antifašisti" pa je ispalo po njima da su zločinci i Norac, i Gotovina i Merčep i Glavaš i još njih milijun, a nitko nije zločinac, jer Hrvati jednostavno nisu činili zločine osim nešto malo u BiH prema Muslimanima, a i to deset puta manje nego što su Muslimani činili nad Hrvatima. Hrvatski obraz je čist, mi to znamo pred Bogom i pred sobom samima, i to ne mogu promjeniti nikakve činovničke odluke nekakvih sudova, bez obzira bilo to nacionalni ili međunarodni sudovi. Sramota je iedino što to suđenje Merčepu nije odavno obustavljeno, jer to traje već pet godina a nitko još do sad nije iznio nešto što bi bar donekle sličilo nekakvom dokazu, sudi se i maltretira čovjeka bez dokaza godinama, umjesto da su sve te nemušte optužbe odbačene odmah u startu.

VL
SK
skupiduša
22:54 03.02.2016.

Zar je bitno tko je na vlasti, sudovi i nadležne institucije trebaju promicati istinu i suditi praveno, bez obzira o kome se radi. Tim pismom je samo data pljuska ovoj vlasti, a ne kompliment, po tome , treba ukinuti sudove koji oslobađaju najveće prekršitelje zakona.

VL
X2
xychhr-200
20:02 03.02.2016.

Svjedok na Kradoljubni način... bravo, takva ju puna hrvatska, na žalost.

VL
Avatar smash
smash
19:58 03.02.2016.

odmah ga osloboditi i kao savjetnika umjesto Šeksa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.