Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravna bitka za dijete
Povratak na članak

'Moja će kći krenuti u školu, a baka, djed i država mi je ne daju'

Svoju kćer prvi je put vidio kad je imala 16 mjeseci, a sada je viđa samo na starim fotografijama. Zbog postupaka bake i djeda prijavio ih je za teško narušavanje prava djeteta i za otmicu djeteta

Komentari 15

JA
Jakov341
07:37 11.03.2020.

Ovo je strašno što su institucije napravile ovom dečku, uništili su život i njemu i kćeri, 5 godina njegova agonija traje. Znam dečka iz grada, i o njemu ama baš nitko nema loše riječi, i takav ne može dobiti svoje dijete o kojemu se želi brinuti. Bravo za hrvatske institucije, još jednom ste dokazale da kod nas pravda ne postoji.

VL
DU
Deleted user
09:24 11.03.2020.

Malena je jedino sto im je ostalo? Ne mogu vjerovati da je to napisano?A jedini djetetov roditelj?

VL
DO
domagoj1492
02:10 11.03.2020.

Oteli frajeru dijete. Čudo

VL
MD
majčina dušica
07:34 11.03.2020.

Zanimljivo kako centar zbog GDPR-a ne može komentirati predmet, ali može davati izjave kako je dotični "osoba sniženog samopouzdanja i submisivna"??? Ovo je užas; sve ih treba tužit!

VL
ZO
Zooltan
06:04 11.03.2020.

Djecu koju roditelji zanemaruju treba dati onoj dvojici što se naslikavaju po novinama

VL
JU
juzina
23:59 10.03.2020.

Pa dijete je od rođenja s bakom i djedom. Otac neka se preseli u Rijeku ako hoce biti blizu djeteta. Koji glumac. Zamisli koji bi to djetetu bio šok odvojiti se od bake i djeda i sredine u kojoj je odraslo.

VL
KO
kopemife
05:55 11.03.2020.

Inatljiva i razmazena kcer s potporom roditelja koji su je tako odgojili te drzave koja svim sredstvima potice takvo ponasanje. Sve te tri strane misle da su prejake i prepametne. Kcer je mislila da se s "submisivnim" moze manipulirat kad se ispostavilo da nije tako sok. Sok i bolest su dobri prijatelji i sad je mrtva. Deda i baka su podmukli manipulatori ali su zanemarili cinjenicu da nece zivjeto vjecno. Mozda i puno krace kad korona dodje. Drzava je poznati otimac djece ocevima u slucaju razvoda. Kod nas je stopa razvoda 30% i vecina oceva je tretirana na ovaj nacin. Ono sto je drzava previdjela u ovakvim slucajevima je da nakon lekcije koju da radno i ratno sposobnim mladicima niti jedan se na nju ne bi ni popisao. Nema vise kceri, baka i djed stari, drzava se lagano rusi. Na sva tri groba epitaf "bili smo bahati i bezobrezni i zato nas vise nema".

VL
IV
ivanasertic4
09:20 11.03.2020.

Iskreno slažem se ovaj put da bi dijete trebalo ostati s bakom.i djedom. Očito nije ostvario kvalitetan kontakt jer je, koliko se iz nalaza da iščitati, tupav, dijete se naviklo na život s bakom.i dedom, i to u gradskoj sredini gdje će imati više mogućnosti. A vi šta pričate baka i djed će umrijet, pa hoće za 20 godina kad će dijete već biti samostalno... Problem je što nitko ne poštuje odluku suda kolko god ona bila ovakva ili onakva to je problem u ovoj zemlji

VL
Avatar lola lola
lola lola
03:32 11.03.2020.

Shvacam agoniju oca ali I bake i djeda kojima je malena jedino sto im je ostalo nakon smrti kceri. Roditelj nikada ne bi trebao nadzivjeti vlastito dijete. Iskreno se nadam da ce otac I staratelji naci neki zajednicki jezik uzik u interesu djeteta.

VL
BE
Bel
00:16 11.03.2020.

Centar je dobro odlucio’ dijete je naviklo na sasvim drugu sredinu, a ovaj bi ju htio zakopati na selo? Zasto nije dijete redovno posjećivao? Pa bi se družili vikendima i praznicima? Ne vjerujem da su mu od rodjenja branili da vidja dijete.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.