Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar-Kitarović:
Povratak na članak

'Mogu pozvati Đikića da se vrati, ali ne znam da li mu to nešto znači'

- Ono što moramo učiniti jest da razvijamo uvjete da se ulaže u inovacije i znanost. S tim sam nezadovoljna i mislim da tu kaskamo za razvijenim svijetom - kazala je predsjednica

Komentari 47

PO
portugisac
22:02 20.02.2017.

Gledajuči današnji intervju Besmislava i Predsjednice izludio sam. Malo me je predsjednica razočarala pošto nije toga nekulturnoga Besmislava pošteno "obrisala" kada joj nekoliko puta nije dao govoriti ili joj je govorio da nije istina. Zar se tako ponaša spram predsjednice. Srečom svaki puta mu je argumentirano odgovorila pa je ionako ispao g lup. Ne sječam se da se tako smio ponašati spram Josipovića, Mesića, Milanovića.

VL
Avatar kravata
kravata
21:54 20.02.2017.

G. Đikić kao svi koji zbog nekog protesta jer mogu napuštaju svoju domovinu loš su primjer domoljublja i ostalima kojima bog nije dao pamet i sreću.

VL
PO
portugisac
22:07 20.02.2017.

Jedini uspjeh Đikića u Hrvaskoj je taj što je uspio izvuči dosta novaca za tzv. istraživanja samo što još samo malo fali pa da otkrije nešto. U Njemačkim stručnim časopisima Đikićevoga imena nema. Vidjeti će mo da li će ga u Njemačkoj netko financirati ako ne bude rezultata.

VL
DA
dadalina
22:02 20.02.2017.

provo - nikome se ne klanjati...drugo - postoje prava i obveze...trece - demokracija svima ili nikome....

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
22:19 20.02.2017.

Iako sam imao nešto za zamjeriti Predsjednici, uvjerila me svojom dječjom iskrenošću da sam možda bio u krivu, što se ne bi moglo reći za Bagu, koji je apriori svoj neprofesionalni antagonizam spram Presjednice pokušao nametnuti, pa se u nekim momentima činilo, kao da je on Predsjednik, a Kolinda Grabar Kitarović se , eto tu slučajno našla. Nije to novinarstvo.

VL
NE
nevjerujženikojalaže
22:54 20.02.2017.

šteta za rh da se znanost upliće u politiku i obratno. velika šteta.

VL
AL
alphazulu99
22:36 20.02.2017.

Pozovi ti stotine tisuca mladih koji su otisli iz RH od ulaska u EU. Lako je za Djikica , taj nece ni otici.

VL
CR
CROLINDA
08:10 21.02.2017.

Josipovićevac Mislav Bago je bio bezobrazan i nekulturan - intervjuira osobu pa joj ne da do riječi nego konstantno agresivno melje i upada ali predsjednica ga je sredila i stavila na mjesto

VL
GU
gustirna
23:54 20.02.2017.

Kako to da se vrati...pa oni iz splita javljaju da ga tamo gotovo nikada nije bilo i da sve vodi njegov kum sa rodbinom koje je on postavio....a moguce je da su od jednog obicnog znanstvenika mediji napravili genija...buduci da voli sdp....

VL
MA
Marko1337
09:12 21.02.2017.

Politikantima koji se skrivaju kao kukavice iza znanosti kao što je drug đikić bolje dati nogom u guzicu . Od takva soja nikada pravi ljudi.

VL
ER
Erhard
11:27 21.02.2017.

Bago je bio ostar , ali po meni je morao biti jos ostriji prema slatkorjecivoj i verbalno talentiranoj osobi. Ona je cjelo vrijeme polu osmjesima pokusavala parirati neugodnim pitanjima. Pa posjetite se svih obecanja koje je davala, bez osnova i koje ni u snu nije mogla ispuniti, a znala je. Neprestano se bavi demagogijom, a svoje sugovornike cjelo vrijeme pokusava zavesti osmjesima s kojim zavrsava recenice. Oblaci se jeftino, ispod nivoa ozbiljne politicarke. Nosi umjetne trepavice, frizure su joj seksualno izazovne, a i odjeca. Na sve nacine istice svoje seksualne atribute. To joj je vjerovatno i pomoglo u dobivanju zaposljenja u NATO savezu. Organizaciji koja je izrazito macisticka. Gdje joj je domoljublje bilo kad je napustila mjesto Veleposlanice i ostavila Hrvatsku na cjedilu, a da se nije savjetovala s predsjednicom vlade. Kakvo pravo ima da kritizira sadasnje veleposlanike za nerad osoba koja je ostavila veleposlanicko mjesto zbog svojih osobnih interesa i lagala o svojim primanjima. Jednom rjecju izrazito egocentricna i bolesno ambiciozna osoba koja vec sada planira svoju sljedecu poziciju u medunarodnoj politici. Puna su joj usta hrvatskih interesa iaz kojih su samo njezini osobni interesi. Po mom misljenju radi se o "prick teaser" i "tart" osobi, ako razumjes sto to znaci u engleskom jeziku. Cjelo vrijeme pokusava ici izvan ustava i nametnuti se zbog osjecaja samovaznosti, ali namjerila se na Plenkovica koji nije Jakov. U buducnosti to ce biti brak kroz kamis. Jos jednom kredit Mislavu Bagi s zeljom da nastavi sa svojim stilom u interesu razotkrivanja pravog karaktera nasih politicara bez postovanja njihovih pozicija i bez namjestenih intervjua, kao kod Tihomira Dujmica.

VL
UN
unbekant
11:13 21.02.2017.

Vratice se covjek,kad vi HDz-ci odete s vlasti,jer pametni ljudi nemaju sada mjesta u Hrvatskoj.

VL
Avatar sindarela
sindarela
02:52 21.02.2017.

Sumnjam da bi poslušao

VL
JO
JOKS
10:45 21.02.2017.

Neka njega tamo, neka tamo vodi politiku

VL
SH
Shaman
07:26 21.02.2017.

Predsjednica je dobro ustvrdila da postoje problemi u HR znanosti, ali već kod konkretnog problema, kao što je plagiranje i to još k tome ministra znanosti, već zatvara oči i daje do znanja da se ne žili suočiti s tm konkretnim problemima.

VL
ST
stomiovotreba
22:17 20.02.2017.

Vidim da ima dilema da li Djikic objavljuje znanstvene radove ili ne. Naravno da objavljuje - otidjite na scholar.google.com i upisite Ivan Dikic. Na primjer, njegov rad objavljen 2016 citiran je u 4830 drugih znanstvenih radove.

VL
BM
branko.mihalic1
08:31 21.02.2017.

nju će sigurno poslušati haha

VL
MA
Malenkost
08:09 21.02.2017.

Pa to mu (Dikicu) mislim nista ne znaci. Kolinda molim Vas bar studirajte! a ulogu predsjednice igrate itako samo fakultativno. A sto je s obecanjem Lustracije? Kiliko o tom trebaju raspravljati "Eksperti" iz Vaseg okruga? Dvije propale godine.Prazna obecanja. Da li znate koliko je mladih napustilo HR?

VL
VA
vadis
23:24 20.02.2017.

Predsjednica KGK brani plagijat g. Barisica. Korupcija, lopovluk, ksenofobija, plagijati su nekaznjeni u Hrvatskoj, i to je razlog zasto mladi odlaze. Hrvatska je bezpravna drzava. Zalosno!

VL
MA
maliMalecki
23:15 20.02.2017.

Ne otvaraj usta molim te predsjednice!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.