Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODSJEĆA NA GAZU

Modni brend na meti kritika zbog kampanje nove kolekcije: 'Vilica mi je otpala kad sam ovo vidio'

Zagreb: Black friday popusti u trgovinama u centru grada
Neva Zganec/PIXSELL
10.12.2023.
u 19:12

Poznati modni brend, suočava se s javnom kritikom i pozivima na bojkot zbog svoje nove reklamne kampanje.

Zara, popularni modni brend, izazvala je kontroverze reklamnim fotografijama svoje nove kolekcije. Kolekcija, nazvana Collection 04, prikazuje modele u zimskom okruženju s elementima koji su neki korisnici društvenih mreža povezali s ratom Izraela i Hamasa i stradanjima u Gazi.

Posebno je sporna scena gdje manekenka pozira u kutiji uz figurine umotane u bijeli najlon, što mnogi smatraju aluzijom na tragične događaje u Pojasu Gaze, piše Roya News.

Ova interpretacija fotografija potaknula je pozive na bojkot brenda te lavinu negativnih objava i komentara na društvenim mrežama:

"Nikada u životu više neću kupiti ništa od ovog brenda. Sramite se."

Drugi korisnik je napisao: "Vilica mi je otpala kad sam ovo vidio. Bojkotiram zauvijek. Ne mogu vjerovati što gledam.". No, neki svejedno brane ovog modnog diva tvrdeći da je kampanja napravljena znatno prije sukoba između Izraela i Hamasa. 

VIDEO Širi se snimka zrakoplova koji slijeće u Tel Aviv dok se u pozadini obaraju rakete

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
20:23 10.12.2023.

Idiotizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije