Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljoprivreda
Povratak na članak

Moderne farme i pogoni trebaju se graditi i u Zagorju

Na Skupštini HPK govorilo se o specifičnim problemima Zagorja - parcele su rascjepkane i male, a gospodarstva su nekonkurentna

Komentari 2

ZA
zagorec2012
09:10 05.12.2013.

obećanja ludom radovanja....obićno farbanje očiju...nikad ništa nebuju napravili ovi nesposobnjakovići u županijskoj vlasti, sad još i rade na tome da se ukine krapinsko-zagorska županija. a kaj se tiće toga Horvata i takvih, oni samo gledaju svoje vlastite interese i za svoju rit, zato i je vlasnik opg-a za proizvodnju mlijeka, vina....i živi ko bubreg u loju, a ostali koji se bave sa takvim poslom propadaju

VL
VI
vidala
22:05 05.12.2013.

kaj u zagorju ima poljoprivrednika koji mogu biti konkurentni kad su većinom to hobisti sa dvije, tri kravice, dvije, tri rali zemlje?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.