Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza

Mnogi tvrde da je Turudić lagao u Saboru, zašto onda nije i za to tražen etički sud?

16.02.2024.
u 21:11

Moguće je da je riječ o pogrešnoj interpretaciji Turudićeva saslušanja na Odboru. Stoga su dvojica predsjednika sudova od Hrvatskog sabora i zatražili fonogram rasprave na Odboru. Ali, u zajedničkom priopćenju navode da su propitivanje etike Turudićeva ponašanja postavili isključivo zbog njegovih susreta sa Zdravkom Mamićem i nakon što je bio pod istragom, dakle, isključivo u vezi s onim na što je javnost alarmirao predsjednik države Zoran Milanović

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
21:19 16.02.2024.

Mnogi tvrde da je Turudić lagao u Saboru,ali sami ne vjeruju što govore i tu je problem!!

LU
luiggi22
07:44 17.02.2024.

Bravo za clanak, konacno pravo STEM novinarstvo!! Istina sto kazete, ovo su suci mozda izabrali da mogu sto brze eventualno kartonirati Turudica, ali isto se tako moze reci i da su time i oni potvrdili da Turudic nije lagao na Odboru!

SH
Shorv600
08:11 17.02.2024.

Turudić nije lagao nego je govorio neistine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije