Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U VELIKOJ

Mladiću bomba eksplodirala u ruci; prijeti mu amputacija

ručna bomba
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
31.07.2016.
u 15:30

Mladić je eksplozivnu napravu pronašao u susjedovom dvorištu i najvjerojatnije ju je slučajno aktivirao

Mladić iz Velike u nedjelju je teško ozlijeđen u eksploziji, najvjerojatnije ručne bombe, doznaju 24 sata.. Kako se neslužbeno doznaje, 23-godišnji mladić je eksplozivnu napravu pronašao u susjedovom dvorištu i najvjerojatnije ju je slučajno aktivirao.

Odmah nakon eksplozije mještani su pozvali Hitnu pomoć koja je ozlijeđenog mladića prebacila u Opću županijsku bolnicu u Požegi.

Kako se doznaje, mladić ima teške ozljede šake i površinske ozljede prsnog koša i trbuha. Navodno mu prijeti i amputacija prstiju.

>> Dok je rezao drva, 35-godišnjak aktivirao bombu i poginuo

Komentara 6

BJ
Bjelovar112
17:08 31.07.2016.

je vjerojatno upaljac jer da je bomba ne bi tako prosao . Evo jos jednog razloga zasto treba vojni rok da se mlade ljude nauci rukovanju oruzjem ili u skoli uvest predmet kao nekad sto je za vrijeme juge bio i svi su bili osposobljeni i vojno spodobni i ne sposobni

GR
grodar
15:41 31.07.2016.

Dobro da je ziv ostao

NI
nikola13782
15:45 31.07.2016.

upaljač...ne bomba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije