Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆENO JE VLASNIKU

Mladići ukrali skupocjeno crkveno zvono: Vrijedno je oko 10.000 eura, teško 140 kilograma

ukradeno crkveno zvono
Foto: PU međimurska
1/4
15.02.2024.
u 10:41

Protiv trojice osumnjičenika zbog počinjenja kaznenog djela krađe podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Policija je otkrila tko je ukrao skupocjeno crkveno zvono. Radi se o dvojici 19-godišnjaka i 28-godišnjaku, svi s područja općine Pribislavec. - Sumnja se kako su 5. veljače u večernjim satima u Čakovcu iz dvorišta obiteljske kuće u Ulici Zinke Kunc ukrali stotinjak godina staro crkveno zvono izrađeno od bronce. Materijalnu štetu 60-godišnji vlasnik procijenio je na oko 10.000 eura - kažu u policiji.

Čakovečki detektivi tijekom kriminalističkog istraživanja pronašli su ukradeno zvono te ga vratili vlasniku.

Protiv trojice osumnjičenika zbog počinjenja kaznenog djela krađe podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Crkveno zvono izrađeno od bronce teško je oko 140 kilograma.

GALERIJA Zagreb: Policijski očevid u kući gdje je jedna osoba stradala u požaru

ukradeno crkveno zvono
1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije