Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAPLJANJE
Povratak na članak

Mladići ronili u bazenu, 24-godišnji I.K. se utopio ?!

Tragedija se dogodila na bazenu OPG-a na Križnici, prijatelji i liječnici nisu uspjeli oživjeti utopljenika

Komentari 2

JU
JUBITU
11:56 02.07.2012.

Gospon novinar: Napišite u google tražilici "Budanečevica", i provjerite postoji li tog naziva mjesto u RH. To mjesto ne postoji, bar ne u RH. No, Budančevica več da, vjerojatno je to mjesto na koje ste mislili kad ste pisali iz kojeg mjesta je ovaj preminuli mladić. Drugo, zašto Virovitica? Križnica se nalazi nekoliko kilometara od mjesta Pitomača za koje vjerojatno zna velik dio državljana u RH, Virovitica je od Pitomače udaljena 20 kilometara. Nadam se da je logičnije govoriti o Pitomači a ne Virovitici kao mjestu ovog nesretnog događaja.

VL
AR
arisko
14:44 02.07.2012.

R.I.P. umro je dečko koji je bio sportaš i student kinezološkog fakulteta, počivaj u miru Ivane.. sućut obitelji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.