Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAPLJANJE

Mladići ronili u bazenu, 24-godišnji I.K. se utopio ?!

kriznica
Dragutin Šantoši
01.07.2012.
u 20:32

Tragedija se dogodila na bazenu OPG-a na Križnici, prijatelji i liječnici nisu uspjeli oživjeti utopljenika

VIROVITICA  - Nakon što se na riječnom otoku Križnica na rijeci Dravi prije 20-tak dana utopio 43-godišnjak, otac dvoje maloljetne djece, danas se na istom otoku dogodilo još jedno utapljanje. Oko 11 sati, na OPG-u jednog Križničana nekoliko mladića kupalo se u bazenu. Neslužbeni izvori tvrde da su se mladići natjecali u ronjenju, te da je tom prilikom jednom od njih, dvadesetčetverogodišnjem I.K. iz mjesta Budanečevica, pozlilo. Mladića su prijatelji izvukli iz vode, pokušali su ga reanimiorati, ali bez uspjeha. U pomoć je pozvana i pitomačka Služba hitne medicinske pomoći, ali mu ni liječnici nisu uspijeli spasiti život.  Za mladića poznanici kažu da je bio dobar plivač. Zbog sumnje da se mladić utopio, ili da je smrt prouzročila bolest ili nešto drugo, slijedom zahtijeva ŽDO, nad tijelom utopljenika izvršit će se odbukcija koja će otkriti pravi uzrok smrti. O događaju ŽDO nije izvijestila javnost, ali je večeras PU Virovitičko-podravska potvrdila da se na Križnici u bazenu utopio 24-godišnji mladić. 

Ključne riječi

Komentara 2

JU
JUBITU
11:56 02.07.2012.

Gospon novinar: Napišite u google tražilici "Budanečevica", i provjerite postoji li tog naziva mjesto u RH. To mjesto ne postoji, bar ne u RH. No, Budančevica več da, vjerojatno je to mjesto na koje ste mislili kad ste pisali iz kojeg mjesta je ovaj preminuli mladić. Drugo, zašto Virovitica? Križnica se nalazi nekoliko kilometara od mjesta Pitomača za koje vjerojatno zna velik dio državljana u RH, Virovitica je od Pitomače udaljena 20 kilometara. Nadam se da je logičnije govoriti o Pitomači a ne Virovitici kao mjestu ovog nesretnog događaja.

AR
arisko
14:44 02.07.2012.

R.I.P. umro je dečko koji je bio sportaš i student kinezološkog fakulteta, počivaj u miru Ivane.. sućut obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije