Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća na Hva

Mladići koji su ispali iz vozila u kritičnu stanju

kbc split
Ivo Čagalj/Pixsell
17.07.2011.
u 17:21

Goran je na JIL-u s nagnječenjem pluća i prijelomom desne potkoljenice, a Zvonko na Odjelu neurokirurgije. Nagnječen mu je mozak. Još se ne zna tko je vozio

Liječnici KBC-a Split bore se za život mladića koji su teško stradali u preksinoćnoj prometnoj nesreći kod Gdinja na Hvaru.

Peugeot 403 izletio je s ceste, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine. Iz vozila su ispali 20-godišnji Zvonko I. iz Splita i 22-godišnji Goran K. iz Zastražišća. Obojica mladića helikopterom su prevezena u bolnicu. Goran je na JIL-u s nagnječenjem pluća i prijelomom desne potkoljenice, a Zvonko na Odjelu neurokirurgije. Nagnječen mu je mozak. Još se ne zna tko je vozio. (mpk)

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije