Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Terminal Brajdica

Mladića ubio strujni udar od 25.000 volti, drugi teško ozlijeđen

Brajdica
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
06.01.2017.
u 08:06

Nesreća se dogodila danas oko podneva kada su se mladići pokušavali popeti na željezničku kompoziciju, a potom i na kontejner koji se nalazio na njoj

Strujni udar ubio je mladića u ranim dvadesetima na kontejnerskom terminalu Brajdica u Rijeci, a mladić koji je bio s njim u kritičnom je stanju prevezen u riječki KBC, javlja Novi list

Nesreća se dogodila danas oko podneva kada su se mladići pokušavali popeti na željezničku kompoziciju, a potom i na kontejner koji se nalazio na njoj. Strujni udar od 25.000 volti na mjestu je usmrtio jednog mladića dok je drugi teško ozlijeđen. 

>> Mladića ubila struja dok je slušao glazbu na smartphoneu

Komentara 7

Avatar ludi kekec
ludi kekec
15:41 06.01.2017.

a kave veze ima fotka sa člankom??? mogli ste isto tako staviti i space shuttle....

DU
Deleted user
15:43 06.01.2017.

Ovo je poruka Vladi. Struja ubija.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
15:55 06.01.2017.

prirodna selekcija čini svoje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije